O zi de marți specială. În izolare, oamenii și-au descoperit această superputere: generozitatea

O zi de marți specială. În izolare, oamenii și-au descoperit această superputere: generozitatea

Marțea aceasta este specială. Nu este doar a 15-a marți de izolare sau a 12-a sau a 17-a, nu doar pentru că, poate, unii și-au schimbat pijamalele sau tocmai au pus la copt a 27-a banana bread, ci pentru că este o marți pe care o putem dărui sau o putem primi în dar. E o zi a generozității. Și generozitatea se poate manifesta în multe feluri mici, la fel cum donațiile au forme diverse. De la hrănitul pisicilor din fața blocului la pâine pentru toată scara blocului. De la donatul zilei de naștere, la un gând bun pentru un străin singur. 

László Bodor, Cofondator al Asociației Envision și inițiatorul mișcării #GivingTuesday în România, crede că în această perioadă, oamenii au descoperit superputerea generozității, care este cu adevărat contagioasă. De aceea, azi are loc în peste 65 de țări, o ediție specială GivingTuesdayNow. România s-a alăturat cu un festival al generozității care a început pe 1 mai și se va încheia în seara aceasta, cu un concert live cu 6 artiști. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related