Echipa Șezi blând lansează un ghid detaliat și o broșură despre SARS-COV-2 și COVID-19

Echipa Șezi blând lansează un ghid detaliat și o broșură despre SARS-COV-2 și COVID-19

Echipa Șezi blând lansează ghidul detaliat și broșura despre SARS-COV-2 și COVID-19 în mediul online și material printat (dacă va fi cazul) ce includ regulile de igienizare ce trebuie respectate pentru siguranța în afara locuinței, cât și în interiorul casei. Acestea au rol educativ și informativ pentru populația țării și scopul este de a avea un rezultat reflectat în numărul scăzut al cazurilor de infectare.

Ghidul și broșura sunt utile și după relaxarea restricțiilor, deoarece nu există încă un medicament sau vaccin împotriva COVID-19.

Ambele materiale conțin și informații legate de purtatul măștii și al mănușilor, deoarece destul de mulți români nu le folosesc corect.
Materialele sunt destinate publicului larg, fiind deci ușor de citit și sunt bazate pe studii științifice pe tema COVID-19, publicate în reviste de cercetare în domeniul medical (toate studiile sunt citate).

Ghidul și broșura au ca noutate regulile de igienizare a locuinței, prezentate sistematic.

 

Ghid de preventie

 

Brosura

 

Șezi blând” este un proiect pornit de un grup de prieteni care inițial s-au cunoscut prin intermediul site-ului de artă Deviantart acum 11 ani, fiecare dintre ei sunt activi în diferite domenii, chiar dacă arta i-a adus împreună la început.
Ei sunt medici, psihologi, lingviști, IT-iști, ilustratori, programatori, biologi și nu numai.

"În aceste momente dificile, noi, echipa Șezi blând ne-am gândit să contribuim la binele comunității cu acest proiect.
Sperăm ca materialele noastre să vă ghideze și să vină în sprijinul vostru al tuturor, deoarece acestea au fost concepute pentru noi toți." spune un membru al echipei Șezi bland.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related