Infinit Agency continuă seria FridayLive@Five, următoarea edițe având loc vinerea aceasta – 22 mai 2020 - la ora 17:00

Infinit Agency continuă seria FridayLive@Five, următoarea edițe având loc vinerea aceasta – 22 mai 2020 - la ora 17:00

Alex Cernătescu, CEO Stefanini Infinit, și Matei Curtașu, Global Creative Director, găzduiesc o noua ediție a FridayLive@Five care va avea loc live, vineri, 22 mai, ora 17:00. 

FridayLive@Five este o sesiune de business talks online, care își propune generarea de soluții pentru antreprenorii locali și a genera discuții între aceștia și experti de top.

Aceștia pot intra live pentru a-și împărtăși povestea și pentru a primi sfaturi, idei și pentru a co-crea soluții alături de gazdele emisiunii și invitații lor. 

Pentru înscriere și preselecție se trimite un email al hey@infinitsolutions.ro.

Se adresează și cereri de la antreprenori care nu au cum să intre live sau nu doresc – scopul emisiunii este să ajute cât mai mult.

În fiecare săptămână, Alex și Matei vor avea un invitat special care va participa cu sfaturi și idei alături de ei.

De data aceasta invitatul special este Alex Dona – Co-Founder – desprevin.ro 

Nu uita să te înregistrezi pe crowdcast.io/e/FridayLive@Five22mai2020 pentru a participa LIVE la event sau urmărește-l direct pe Facebook. 

FridayLive@Five! face parte din proiectul stayathometv.com, realizat de Infinit Agency (Stefanini Infinit), împreună cu parteneri precum Business Days și Cosmopolis.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related