Virtualized, seria de expo-conferințe online care a câștigat deja încrederea publicului de business din România anunță următorul eveniment

Virtualized, seria de expo-conferințe online care a câștigat deja încrederea publicului de business din România anunță următorul eveniment

În urmă cu o lună, UNIVERSUM a lansat Virtualized, primul concept de expo-conferințe online din România organizate pe propria platformă software. Conferințele Virtualized, gândite inițial ca replici ale scenelor din cadrul evenimentelor tech de referință pentru piața locală, Bucharest Tech Week și GoTech World au înregistrat la primele două ediții rezultate peste așteptările organizatorilor. Printre companiile care s-au alăturat până acum evenimentelor Virtualized, se numără: ING Tech Romania, Luxoft, SAMSUNG ELECTRONICS ROMANIA, E.ON Romania, RBC, certSIGN, Bittnet și Druid.

În cadrul evenimentului dedicat specialiștilor din HR, Carla Moore, Former VP POS Strategy & Education la HBO s-a adresat unei audiențe virtuale de 869 de participanți, alături de alți 11 speakeri locali și 11 companii partenere. Al doilea eveniment din serie a fost dedicat programatorilor care lucrează cu Java și .NET, au fost 3 speakeri internaționali invitați și au participat 646 de programatori seniori care au interacționat activ cu speakerii prin intermediul modulului de Q&A din platformă.

Pe 9 iunie, începând cu ora 14, organizatorii pregătesc cel de-al treilea eveniment Virtualized: Retail and e-Commerce in a new impactful era. Sunt așteptați peste 500 de profesioniști din industria de Retail, Pharma, Banking și FMCG, dar și reprezentanți ai magazinelor online. Numele confirmate la eveniment sunt: Janice B Gordon, Guest speaker, fiind un cunoscut consultant, autor, speaker internațional și Customer Growth Expert, Simon Bentley, Retail Development Consultant, Catalin Samara, Chief Operations Officer al Carrefour, Marius Vasile - BDM Enterprise Business Team,  

SAMSUNG ELECTRONICS ROMANIA, Miruna Mitu, Online Marketing & Communication Manager al Mobexpert și Robert Berza, General Manager la Fashion Days. Evenimentul este alcătuit din două track-uri de conținut care vor fi disponibile simultan pe platformă: unul dedicat industriei de retail și celălalt dedicat industriei e-Commerce.

Janice B Gordon va susține primul keynote în cadrul track-ului de e-Commerce, unde va explica de ce situația provocată de COVID-19 reprezintă o oportunitate de a repoziționa oferta clienților în mediul online și de ce companiile trebuie să se concentreze mai mult pe campanii dedicate fanilor și urmăritorilor.

Virtual Expo Area este zona în care participanții vor găsi standurile 3D ale partenerilor și unde vor putea afla mai multe despre soluțiile pe care le prezintă direct de la reprezentanții companiilor. În plus, Virtualized folosește un chat interactiv și un sistem de întâlniri video prin intermediul căruia participanții pot interacționa pe tot parcursul evenimentului și pot crea noi legături de business.

Partenerii Virtualized: Retail and e-Commerce in a new impactful era sunt:

Retail Track, broadcasted by RBC e-Commerce Track, broadcasted by E.ON Romania
Conference Engagers: SAMSUNG ELECTRONICS ROMANIA, certSIGN
Digital Enablers: ExpertSender, NIXAP, Sedona.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related