Forward Agency prezintă două concepte de turneu în premieră în România. Primul turneu VR 360° din Europa și primul dj set dintr-un balon cu aer cald deasupra capitalei

Forward Agency prezintă două concepte de turneu în premieră în România. Primul turneu VR 360° din Europa și primul dj set dintr-un balon cu aer cald deasupra capitalei

Andre Rizo - primul turneu 'remote set' digital din România

"În contextul actual de izolare precedat de distanțarea socială din cauza virusului COVID 19, avem un manifest prin care dorim sa unim prin muzică publicul aflat in carantină. Este un eveniment menit sa ne ajute sa înfruntăm tot ceea ce se intamplă acum în țară și totodată să sprijine oamenii a caror supravețuire depinde de asistența umanitară. Sprijinul a inclus donații prin SMS la 8826 pe intreaga durata a turneului - campanie inițiată de ONG-ul 'Dăruiește Viață.", a spus Bogdan Niță (partener și Booking Manager la Forward Agency)

 

Highlight stats

Turneul a avut loc remote in 9 orașe, iar la finalul acestuia, Andre Rizo a performat in premiera dintr-un balon cu aer cald.

Public organic atins măsurat 425.000 oameni
Public organic care a vizionat stream-ul live 128.100 oameni
Media de vârstă între 25 – 34 de ani

+/- date colectate in perioada 30 – 01 iunie.

 

Orașe / Venue
01 Mai / Mamaia / Ego Beach Club
02 Mai / Iasi / Time Out
08 Mai / Sibiu / Backyard
09 Mai / Oradea / Intense
15 Mai / Bacau / Zebra Club
16 Mai / Bucuresti / Funky Lounge
22 Mai / Brasov / Kruhnen Musik Halle
23 Mai / Cluj Napoca / After Eight
29 Mai / Targu Mures / Awake Festival
30 Mai / Hot Air Balloon Premiere

Partener media: PRO FM

La inceputul anului, Forward Agency anunța primul turneu din România cu documentare video imersivă 360°, pentru unul dintre DJ-ii de renume din catalogul de artiști reprezentați, mai multe detalii poti găsi aici.

În ultimii doi ani în care a avut peste 200 de gig-uri, cu peste 24 single-uri și 11 remixuri într-un an, Andre Rizo s-a clasat în Top 20 Tech House Beatport Worldwide alături de nume precum Solardo, Martin Ikin, Nic Fanciulli, Tube & Berger și alții, iar stilul groovy al lui Andre a cucerit peste 4,2 milioane de ascultători pe Spotify.

Andre Rizo este un artist semnat Forward Agency care îi reprezintă și pe DJ-ul și producătorul ce s-a clasat pe topurile Billboard Manuel Riva, Sasha Lopez – deținător a două discuri de aur, Andrew Dum care a susținut primul DJ turneu național din România în 2018 și djane-ul AlbWho.

Forward Agency reprezintă în mod direct peste 20 de artiști de top și colaborează cu majoritatea artiștilor relevanți din industria muzicală românească și internațională numărându-se astfel printre cele mai importante agenții de booking și management artistic din România. Din catalogul lor de reprezentare fac parte artiști urbani precum Paraziții, Grasu XXL, Puya, Guess Who, Spike, La Familia, iar din catalogul dance-pop - Lidia Buble, Randi, Guz [...]

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related