WeSport, un nou site realizat de nume importante ale presei sportive din România, se alătură rețelei Thinkdigital

WeSport, un nou site realizat de nume importante ale presei sportive din România, se alătură rețelei Thinkdigital

Mai mulți jurnaliști cu experiență în instituții media cunoscute (precum Știrile ProTV, Sport.ro, ProSport sau Gazeta Sporturilor), au lansat WeSport.ro – proiect care va fi reprezentat în piața media, în calitate de regie de vânzări exclusivă, de Thinkdigital.

După lansarea agenției de content marketing <We Love Sport> acum 2 ani, WeSport.ro s-a lansat în luna martie a anului acesta, chiar înainte de starea de urgență, când tot sportul s-a oprit. Avem convingerea că încă se poate scrie și vorbi despre sport și altfel, pe o piață altfel foarte aglomerată. Pentru noi sportul este în primul rând pasiune. Avem 100% independență editorială, dar și independență de click-bait și goană după trafic, dată de faptul că aici lucrează o echipă extraordinară care susține și site-ul din activități de creare de conținut digital și video pentru mai mulți clienți”, explică Lucian Lipovan, fondator al WeSport.ro.

 

Site-ul are două direcții majore: content și comunitate. Zona de conținut este asigurată de mai mulți jurnaliști cunoscuți: „Fotbal Vintage” cu Alin Buzărin, „Un-Doi” cu Vali Moraru și Radu Paraschivescu, „Campioni la Scris” - rubrică în care foști și actuali sportivi își scriu, chiar ei, povestea.

Pentru WeSport.ro scriu și nume cunoscute din presa sportivă printre care Mihai Mironică, Dan Filoti, Oana Dușmănescu, Mihai Mateaș, Greta Goran, Vali Șchiopu, Alin Fornade, Ionuț Tătaru, Alex Popescu, Levente Balint, Marius Huțu, Dan Ștefănescu, Adrian Soare, Gabriel Ilcu și nu numai.

 

Inclusiv în zona de video lucrăm cu o echipă de care ar fi mândră orice televiziune”, completează Lipovan. „Modelul nostru este axat pe calitate, nu pe cantitate și așa va rămâne, motiv pentru care direcția propusă de colegii din Thinkdigital, privind susținerea jurnalismului digital premium, ni s-a părut în perfectă armonie cu viziunea noastră. În faza următoare, vom dezvolta zona de comunitate, cu multe elemente de gamification”.

 

Echipa realizează și proiectul VomReveni.ro – gândit ca un proiect special de susținere a evenimentelor și afacerilor afectate de pandemie.

WeSport.ro are deja un trafic de peste 100.00 de unici/lunar, prin creștere organică. Site-ul se adaugă rețelei premium operate de Thinkdigital, unde se regăsesc și alte branduri locale realizate pe principii jurnalistice și anti-clickbait (printre care BiziDay.ro, RevistaBiz.ro, EduPedu.ro, Doc.ro, EducatiePrivata.ro) precum și prima și cea mai mare rețea de podcasturi din România. Thinkdigital reprezintă pe piața din regiunea CEE și branduri globale precum Euronews sau TripAdvisor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related