Greta Goran, copy-ul generației cu cheia la gât

Greta Goran, copy-ul generației cu cheia la gât

"Duminica e Abracadabra! Magicianul te cheama la joc!" Daca ai inceput sa fredonezi in timp ce citeai versurile, atunci si tu esti printre copiii crescuti cu cheia la gat, cu internet prin dial-up si cu Magi la TV. Greta Goran (Copywriter, The GOOD Company) nu numai ca face parte din Generatia Abracadabra, dar ii si duce povestea mai departe, prin pagina Eu pot, eu sunt Magician, aflata azi in portofoliul First Content Studio.

„Suntem niste copii mari, cu responsabilitati si facturi de adulti, dar care se indragostesc aiurea in metrou, care canta fara voce la semafor, care danseaza in ploaie si pe care ii uita sfintii la povesti in bucatarie cu prietenii.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The GOOD Company

In good marcomm, there's no idea without implementation, no strategy without tactics, no wow without work. And that's what The Good Company is all about. Since 2014, we make good things happen around the marcomm... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related