Greta Goran, copy-ul generației cu cheia la gât

Greta Goran, copy-ul generației cu cheia la gât

"Duminica e Abracadabra! Magicianul te cheama la joc!" Daca ai inceput sa fredonezi in timp ce citeai versurile, atunci si tu esti printre copiii crescuti cu cheia la gat, cu internet prin dial-up si cu Magi la TV. Greta Goran (Copywriter, The GOOD Company) nu numai ca face parte din Generatia Abracadabra, dar ii si duce povestea mai departe, prin pagina Eu pot, eu sunt Magician, aflata azi in portofoliul First Content Studio.

„Suntem niste copii mari, cu responsabilitati si facturi de adulti, dar care se indragostesc aiurea in metrou, care canta fara voce la semafor, care danseaza in ploaie si pe care ii uita sfintii la povesti in bucatarie cu prietenii.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The GOOD Company

The GOOD Company este un hub de consultanta ce integreaza marketing-ul si comunicarea pentru a dezvolta un mix mereu nou de solutii pentru advertiserii alaturi de care lucram si pentru publicul pe care ei si-l doresc... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related