[Povesti de fotografi] Ioana Raluca (Naluca): Am superputerea de a mă face invizibilă! Glumesc, bineînțeles. Dar mi-ar plăcea uneori

[Povesti de fotografi] Ioana Raluca (Naluca): Am superputerea de a mă face invizibilă! Glumesc, bineînțeles. Dar mi-ar plăcea uneori

Trendurile în fotografie țin mai curând de tehnica și modul de editare, crede Ioana Raluca (Naluca), și ai nevoie de o justificare ca să le urmezi, nu doar pentru că sunt în vogă. În viziunea ei, fotografia este o invitație din partea autorului, către auto-reflecție, iar aceasta nu se poata baza doar pe o formă.

 ”O fotografie ar fi o serie de oglinzi care te reflectă într-un final pe tine, iar când înțelegi asta, te uiți mai bine și vezi că de fapt și tu ești o oglindă.”

Ioana a fost atrasă inițial de fotografia conceptuală, perioadă în care s-a jucat cu unghiuri, lumină, compoziție sau încadrare. Apoi, a început să experimenteze fotografia de concert, în 2013, la un performance Moonlight Breakfast, și a exersat constant în această nișă, poate și pentru că și-a dat seama că îi place să surprindă momente pe care nu le controlează ea, cum ar fi fost de exemplu, sesiunile foto într-un studio.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related