European Search Awards 2020 are un nume din România pe lista scurtă pentru categoria Best Small SEO Agency: five elements digital

European Search Awards 2020 are un nume din România pe lista scurtă pentru categoria Best Small SEO Agency: five elements digital
Steffen Heringhaus (fondator five elements digital)

Ediția din 2020 a competiției European Search Awards aduce o surpriză pentru România, prin agenția five elements digital, care este nominalizată pentru premiul „Best Small SEO Agency”. Competiția atrage anual câteva sute de participanți, iar fiecare listă scurtă cuprinde 10 dintre cele mai performante agenții din ultimul an care s-au remarcat în domeniul online.

Pe piața din România, five elements digital estimează că aproximativ 50% dintre utilizatorii de internet navighează pe site-uri optimizate de agenție. Portofoliul companiei este unul aparte, cu un mix de clienți mijlocii spre mari, dar și de nivel enterprise. Agenția are peste 10 ani de experiență pe piața locală și din 2018 și-a extins operațiunile și în afara țării.

"Nominalizarea pentru Best Small SEO Agency și prezența la European Search Awards înseamnă mult pentru noi. Anul acesta evenimentul se va desfășura la București și este, totodată, primul an în care participăm. E astfel o validare externă deosebită la debut pentru munca depusă în acești ani. Odată cu prezența pe lista scurtă am demonstrat că performanța poate fi atinsă și, mai mult decât atât, suntem un factor de luat în calcul pe piața SEO din România și nu numai.", a afirmat Steffen Heringhaus (fondator five elements digital).

 

În prezent, five elements digital, are trei linii de servicii pentru clienți: SEO, PPC și Programmatic Advertising. Portofoliul agenției cuprinde 20 de clienți activi, iar pentru 2020 vizează o creștere a echipei cu 50% și estimează adăugarea unui număr de cinci până la șapte clienți noi.

"Până în prezent am activat cu succes pe piața din Statele Unite ale Americii și România, și chiar dacă cea din urmă pare că suferă un ușor decalaj față de piețele internaționale, pot spune că, în realitate, este o piață extrem de agilă și deschisă la inovare. În măsura în care, din punct de vedere financiar nu este totul stabil și așezat, ne permitem mai mult să riscăm, să încercăm și chiar să inovăm până când găsim soluțiile optime. Cu siguranță, lecțiile pe care le-am învățat în România ne vor ajuta enorm în extinderea către alte piețe.", a declarat Steffen Heringhaus, (fondator five elements digital).

 

five elements digital este agenție de SEO și performance marketing, care se adresează în special companiilor medii și mari, corporațiilor, dar si startup-urilor sau tuturor companiilor care au target ambițios de creștere. Agenția lucrează cu branduri de top din întreaga lume, este prezentă în România, Statele Unite ale Americii și vizează deschiderea unui birou în Germania. În prezent, oferă servicii pentru 20 de clienți.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related