Atenția consumatorilor este garantată cu soluția „One Video – pay-for-results” oferită de Project Agora

Atenția consumatorilor este garantată cu soluția „One Video – pay-for-results” oferită de Project Agora

Project Agora, una dintre companiile de tehnologie media de top din regiunea EMEA, vă prezintă „One Video”, produs exclusiv pentru videoclipuri multi-screen de tip „pay-for-result” (în traducere, ”plătești pentru rezultate”). Această soluție permite brandurilor să plătească doar pentru atenția garantată a consumatorilor de pe cele mai populare site-uri locale, specifice fiecărei piețe.

Folosind „One Video”, companiile își pot maximiza impactul activităților lor video din mediul online, plătind doar pentru ceea ce contează cu adevărat: acei consumatori care le-au urmărit videoclipul integral. Campaniile „One Video” apar pe mobil, tabletă și desktop folosind aceleași materiale, în site-uri premium, alese pe criterii bine organizate, oferind companiilor un nivel maxim de siguranță.

Videoclipurile încep să ruleze doar atunci când sunt vizibile pe ecran, garantând astfel că toate vizualizările finale sunt vizibile în proporție de 100%. Printre brandurile care au ales să folosească One Video de la Project Agora pentru a-și atinge cu succes parametrii KPI se sumără și Mazda.

Pentru prezentarea noului produs Mazda 3, această companie a ales One Video pentru a se conecta cu consumatorii și a genera interes în piața țintă. Campania a suscitat un interes foarte mare în rândul targetului, 7 din 10 consumatori au vizualizat integral videoclipul, iar implicarea totală a depășit 1,1%.

One Video este disponibil în comandă managed, Project Agora asumându-și integral setarea și optimizarea campaniei, iar companiile având opțiunea de a folosi un terț la alegere pentru a măsura livrarea și performanțele în timp real.

Adrian Motirlichie (Country Manager pentru România în cadrul Project Agora) a declarat: "Se observă o schimbare de abordare din partea companiilor, care merg spre modele de cumpărare bazate pe rezultate. One Video oferă agențiilor de publicitare exact acest lucru, puterea materialelor video dublată de un model de plată strict, în strânsă legătură cu obiectivele lor de business: atenția consumatorului deplină, garantată, consensuală. Dacă un consumator nu vă urmărește videoclipul până la capăt, nu trebuie să plătiți".

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related