Itsy Bitsy salvează poveștile pentru copii

Itsy Bitsy salvează poveștile pentru copii

În copilărie, cel mai frumos moment de conectare zilnică a părinților cu cei mici, poate fi povestea de seară. Studiile demonstrează că un copil căruia i s-a citit în copilărie este mai “bogat” cu 1 milion de cuvinte, de aceea noua campanie de la Itsy Bitsy FM ajută părinții să salveze aceste povești citite seară de seară, pentru cei mici. Pentru a păstra cu ușurința ritualul de seară în familie este însă nevoie de o vedere sănătoasă și în această pandemie, ochii au fost provocați poate mai mult ca niciodată.

Salvează o poveste  este un proiect realizat de Itsy Bitsy FM în parteneriat cu Essilor România, care pornește de la convingerea că părinții și copiii din 2020 au nevoie de  povești mai mult ca niciodată, de conectare la imaginație și la bucuria de a fi împreună, citind povești. Această conectare importantă pentru sănătatea emoțională a copilului este legată direct cu sănătatea vederii. Essilor este partenerul de specialitate în acuitatea vizuală a unui copil, in toate stadiile importante ale dezvoltării lui, sau când ochii suferă din cauza suprasolicitării în fața ecranelor sau din alte cauze.

Problemele de vedere ale copiilor sunt adeseori diagnosticate tardiv, deoarece cei mici nu sunt întotdeauna capabili să descrie modificările ce apar în acest sens.  Controalele de screening vizual pentru copii pot identifica  probleme cu impact vizual major ca: strabism, ambliopie, cataractă congenitală. În cazul în care unul dintre ochi are vedere mai slabă, cel mai puternic va deveni dominant și creierul va începe să ignore mesajele din partea celuilalt,

 

,,Într-o lume dominată de tehnologie și marcată în ultima perioadă de provocari fara precedent, o vedere bună poate contribui decisiv la îmbunătațirea calității vieții. Știm, de exemplu, că 90% din informația învățată de cei mici este absorbită cu ajutorul ochilor și că prin corectarea problemelor de vedere elevii pot obține rezultate școlare de două ori mai bune. De aceea, depistarea și tratarea la timp a problemelor de vedere reprezintă pentru Essilor Romania de 20 de ani încoace o misiune crucială  Participăm cu mândrie și responsabilitate la acest proiect alături de Itsy Bitsy FM, un partener profesionist, cu o echipă minunată, ce aduce mereu bucurie în familie și un conținut extrem de valoros, adresat tuturor generațiilor’’, a declarat Ionela Știrbet, Director Marketing Essilor România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related