Cele mai interesante titluri din Iulie, pe WeInvent.ro

Cele mai interesante titluri din Iulie, pe WeInvent.ro

2019 este anul de care multora ne este dor, nu-i asa?

Doamne, de cate ori am zis ca 2019 este un an greu si ca abia asteptam sa se termine. Si?! E ok, a venit 2020. Acum nu mai zicem mare lucru, avem masca peste figura si suntem mai preocupati de asta, incercand sa ne salvam vietile. Alte chestiuni, pana de curand marete, au trecut deja in plan secund. Pana una-alta, sa vedem totusi ce-a fost mai interesant pe WeInvent.ro, in Iulie.


Raluca Mihalchioiu & Simona Dan

 

Agentia de relatii publice si comunicare, The Public Advisors, si-a extins anul trecut portofoliul cu o divizie integrata de marketing. Aceasta completeaza aria de servicii oferite clientilor. In primul an de activitate, The Public Advisors a gestionat campanii de marketing externalizat pentru clienti din FMCG, real estate, automotive și sectorul nonguvernamental.

Ne-am dorit sa aflam mai multe despre cum a functionat acest an, despre legatura dintre marketing si PR, despre industria de anul trecut si cea de acum, precum si despre impactul pandemiei, asa cum l-au simtit membrii agentiei. Prin urmare, am vorbit cu Raluca Mihalachioiu si Simona Dan, managing partners, si am venit cu informatii fresh pentru voi, intr-un interviu de Romanita Oprea, din seria #reinventyourself #reinventyourbusiness

 

De cand cu pandemia asta sunteti mai atenti la ce cumparati, nu-i asa? Dar cu cantitatile cum stati? Vedeti ca daca vi se strica mancarea prin frigider s-ar putea sa va intereseze urmatoarea inventie, a celor de la MIT. E gandita special ca sa ne impiedice sa mai aruncam mancarea, sa ne optimizeze astfel cumparaturile si implicit bugetele personale. 

 

Nu stiu voua cum va merg business-urile, stim doar ca daca sunteti din zona de evenimente si BTL e posibil sa le aveti pe butuci. Sigur ca asa sunt vremurile, insa ce misto ar fi daca nu ne-am mai ingropa suplimentar, unii pe altii. Auzim de ceva vreme, dar nu pricepem multi, anunturi ale unor retaileri si nu numai, care anunta tot felul de masuri de protectie pentru cumparatori, printre care si suspendarea activarilor si mini evenimentelor. Adica, vezi Doamne’, din BTL pandea pericolul…

In fine, Five’s si Bogdan Kisescu sunt dintr-o alta zona a BTL-ului, aflata insa in continuare in suferinta. Perspectiva lui Bogdan despre ce traim in aceasta perioada, precum si o succinta trecere in revista a multiplelor realizari de pana acum, le aveti intr-un interviu, acordat in exclusivitate Romanitei Oprea. #reinventyourself #reinventyourbusiness

 

Ati fost vara asta la mare? Daca ati avut sansa sa ajungeti in Mamaia e posibil sa fi gasit plaje cu mai putine mucuri de tigari, asta si pentru ca IQOS si Ecolect au o campanie in acest sens, in perioada 1 iulie – 15 septembrie. Detalii aici.

 

Daca sunteti dintre fanii nostri, probabil ca stiti deja ca editia de primavara The Alternative School for Creative Thinking a ajuns la un final fericit, reușind sa creeze cursuri pe care 100% dintre studenti le-au gasit interactive și entertaining. Creativii au avut acces la noi platforme si metode de learning. Traditia de 16 ani de lunga durata a organizarii competitiilor locale pentru Cannes Lions a continuat cu concursul Young Marketers, de aceasta data prin participarea online, din cauza provocarilor pandemice.

Intotdeauna optimisti, pentru The Alternative School, acest context a venit ca o ocazie de a incerca ceva nou: #TalentBet, un think-thank pro-soluție pentru companii si creativi în timp de criză. Castigatorii concursului Cannes Lions Young Marketers vor reprezenta Romania la Cannes Lions Creativity Festival din 2021. Mai multe detalii in articol.


Diana Serban

 

Cum era treaba aia, cu “ce nu te omoara, te intareste”? Ei bine, cumva din aceasta perspectiva vede lucrurile si Diana Serban. Diana este specialist in comunicare, cu experienta in gestionarea de campanii de comunicare, pentru branduri locale si internationale.

In prezent, ea conduce propria agentie de content, D-COMMUNICATIONS unde gestioneaza proiecte de comunicare in domenii precum: Banking, Reciclare, Retail, Beauty, Learning&Development, Software, Asigurari, Contabilitate, Avocatura, Marketing, Sanatate, Industrie, Social Inovation și Travel. Ii puteti citi articolele despre industria de marcomm pe blogul Adevarul si o puteti asculta si in podcasturile pe care le realizeaza alaturi de echipa ei. Despre toate acestea in interviul pe care ni l-a acordat in exclusivitate, pentru seria #reinventyourself #reinventyourbusiness.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related