[Povesti de fotografi] Dragos Constantin: E important sa surprinzi ce e dincolo de zambetul pe care il afiseaza subiectul

[Povesti de fotografi] Dragos Constantin: E important sa surprinzi ce e dincolo de zambetul pe care il afiseaza subiectul

Uneori, fotografii au in fata persoane care nu considera ca arata suficient de bine pentru o sedinta foto. Pentru Dragos Constantin, provocarea abia atunci incepe. Le da incredere si se lasa inspirat de pasiunile lor. De altfel, el nici nu cauta perfectiunea in fotografie, asa ca strecoara din cand in cand cate “o greseala”, in special in fotografia comerciala. Petrece mult timp la editare, dar isi seteaza anumite limite, ca sa nu cada in capcana ultra-procesarii pana intr-acolo incat subiectul sa nu mai semene cu sine, sau pana sa se piarda sensul initial al fotografiei.

“O fotografie creativa este o fotografie care te pune pe ganduri, care nu iti dezvaluie totul dintr-o data, ci te provoaca sa iti imaginezi cum arata si ceea ce nu este inclus in cadru”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related