Tributul lui Nike la aniversarea lui Kobe Bryant

Tributul lui Nike la aniversarea lui Kobe Bryant

Mamba mentality a fost semnatura lui Kobe Bryant. Se refera la efortul constant de a fi putin mai bun astazi, decat ai fost ieri. In fiecare azi, mai bun decat in fiecare ieri. 

Pe Kobe n-aveai cum sa nu-l apreciezi, chiar daca nu stiai nimic despre baschet. Dar puteai sa afli cate ceva din short-ului lui ”Dear Basketball”, inspirat din scrisoarea cu acelasi nume prin care isi anunta retragerea din sport, cu care a castigat un Oscar in 2017. 

Nike a lansat recent un tribut in memoria lui Kobe, in ziua cand sportivul ar fi implinit 42 de ani. De data asta, pare ca brandul a fost explicit si a scos la lumina subtextul din slogan, lasand sa se inteleaga, intr-un fel, ca just do it nu inseamna altceva decat just be better. De altfel, spotul e facut Wieden+Kennedy, agentia care a lansat sloganul original, in 1988.

Prin stilul direct, inflexiunile vocii si pauzele cu un timing perfect, voice-overul lui Kendrick Lamar inlatura orice risc de a fi patetic, asa cum se intampla deseori in speech-urile motivationale sau in simpla folosire a unor expresii ca fii mai bun sau fii cea mai buna versiune a ta

Pe 24/8, Lakers au castigat categoric in fata celor de la Portland Trail Blazers. Meciul i-a fost dedicat lui KB, pentru ca singurele numere pe care le-a purtat in cariera sa, petrecuta integral la Los Angeles Lakers, au fost 8 si 24, fiecare cate 10 ani. Primul numar reprezenta entuziasmul si nevoia lui de afirmare, iar al doilea, atingerea unui nivel de maturitate si asumarea rolului de leader, a modului in care poate sa isi conduca echipa la un alt nivel. Dupa ce si-a incheiat cariera, ambele numere au fost retrase. Iar in timpul meciului de luni, la un moment dat, scorul a fost 24 la 8. 

Starul echipei adverse, Damian Lillard, a tinut sa aduca si el un tribut lui Kobe:

 Iata clipul: 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related