Valeria van Groningen si maratonul virtual pe timp de pandemie: Este important ca oamenii să continue să alerge

Valeria van Groningen si maratonul virtual pe timp de pandemie: Este important ca oamenii să continue să alerge

Daca exista teatru online si expozitii virtuale, lectii de yoga sau de gatit pe zoom, de ce nu ar exista si evenimente sportive de la distanta? Evenimentele - de orice fel - au inceput, timid, sa isi faca loc in pandemie. In conditii restranse, sub imperiul prudentei si al masurilor de siguranta, au avut loc festivaluri de teatru, concerte, gale de premiere. Oamenii au nevoie sa se intalneasca sub cauze si interese comune. Si, cu putina imaginatie, organizarea lor e posibila. Chiar si organizarea unei curse virtuale.

Valeria van Groningen, fostă canotoare, medaliată cu aur, presedintele Asociatiei Bucharest Running Club și organizator al Maratonului International București, a organizat in premiera un maraton virtual in Romania. 10K & Family Run este o cursă virtuală, în care alergătorii si-au facut traseul pe distanțare și în siguranță, fiecare cum a dorit, iar timpii au fost cronometrați exact ca la o cursă normală. Nu este vorba doar de sport in organizarea acestor tipuri de evenimente, aminteste Valeria, ci si de comunitatea ONG-urilor si a celor vulnerabili, care au fost afectati de aceasta situatie de criza.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related