IAA Young Professionals România cel mai bun chapter din lume pentru a treia oară consecutiv

IAA Young Professionals România cel mai bun chapter din lume pentru a treia oară consecutiv

IAA Young Professionals România câștigă pentru a treia oară consecutiv competiția internă a IAA Global - IAA COMPASS “YP CHAPTER EXCELLENCE AWARD” și își menține titulatura, timp de 6 ani, de cel mai bun chapter din lume dintre cele 40 de chaptere internaționale. 

 

Este o onoare pentru noi să primim această distincție pentru a treia oră. Recunosc că eu și întreaga echipă am avut emoții în legătură cu îndeplinirea acestui obiectiv pentru că nu este ușor să te menții pe cea mai bună poziție globală timp de 6 ani, așa cum am făcut noi.

Pentru a ne auto-depăși am inclus în strategia noastră direcții noi de acțiune care au vizat explorarea zonei internaționale, am lansat proiecte și activități pentru membrii, precum IAA Cuvântul sau Proud YP și am inițiat extinderea IAA YP și în Iași realizând cea mai amplă ediție CompetițIAA în 2019: în 3 orașe, cu 10 parteneri și 276 de studenți implicați. Vorbim despre peste 60 de proiecte și activități pentru membrii realizate la nivel național de IAA YP în 2018 -2019.

Sunt foarte mândră de întreaga echipă de voluntari YP din țară, și țin să le mulțumesc membrilor din board: Ivona Băbărelu, Adrian Pașita, Mihaela Duică, Tudor Lupu, Radu Saizu, cât și Președintelui de la Cluj, Alex Ardelean și coordonatorului din Iași, George Russu pentru implicare, perseverență și dăruire.

Nu în ultimul rând, mulțumim partenerilor și invitațiilor noștri care cred la fel de mult ca noi în dezvoltarea tinerilor din Marcom și care ne-au susținut și inspirat de-a lungul timpului.”, declară Iulia Niculae - Cuciurean, Președinte IAA Young Professionals RomâniașiVicepresedinte IAA Young Professionals pentru Europa.

 

Competiția globală “IAA COMPASS AWARDS” recunoaște meritele filialelor care au contribuit cel mai mult la îndeplinirea obiectivelor organizației, în felul acesta, având un aport semnificativ la dezvoltarea comunității și a industriei Marcom. În cadrul competiției, se înscriu filiale din toată lumea și sunt jurizate de către un colectiv internațional de seniori ai asociației din toate cele cinci regiuni ale globului.

Premiul desemnat IAA YP Chapter Excellence Compass Award este acordat pentru realizarea cu succes a obiectivelor organizației în perioada 2018-2019, prin includerea în strategia  celor 2 ani a noi direcții de acțiune, proiecte și activități pentru membrii și extinderea printr-o nouă filiala în Iași.

Rezultatul confirma faptul că tinerii IAA Young Professionals România reușesc să se mențină la nivelul întregii rețele de filiale prin proiecte inovatoare, dovedind astfel că noile generații sunt pregătite să crească industria Marcom.

Chapterul IAA Young Professionals România este unul dintre cele mai active și premiate din lume, după distincții similare în 2016 și în 2018. Acestora li se alătură alte 7 distincții pentru „IAA Young Leader”: Ioana Marzac-Sigarteu și Nicoleta Deliu în 2015, Iulia Niculae – Cuciurean și Claudiu Petria în 2017, Ivona Băbărelu și Andrei Țigănaș în 2018, iar în 2020 Adrian Pașita.

 “IAA Compass Awards” este o competiție internă a IAA Global ce premiază cele mai active și creative filiale IAA din lume. Competiția la care participă filialele de seniori IAA Chapters are o istorie care începe în 1957.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related