[Smart travel] Raluca si Jorg Riommi: Targetul nostru sunt oamenii care pot schimba, macar pentru cateva zile, Netflixul cu privelistea din pridvor

[Smart travel] Raluca si Jorg Riommi: Targetul nostru sunt oamenii care pot schimba, macar pentru cateva zile, Netflixul cu privelistea din pridvor

Raluca si Jorg Riommi au deschis vara acesta, chiar in pandemie, portile unui loc ca cele din povestile pe care multi le-am trait la bunici, cu casa batraneasca, miros de fan, animale si libertate. In cazul de fata, bunicii ar fi fost din Bucovina. Hai la Saivan nu este doar un loc de vacanta restras, ci este si casa familiei lor, atunci cand nu gazduiesc oaspeti.

Si-au propus sa arate aceste locuri pe cale de disparitie cat mai multor oraseni, sa-i inspire sa mai schimbe, macar din cand in cand, imaginile de pe Netflix cu privelistea ce se vede din casele taranesti de pe deal.

Nu prea stim cum ar fi fost fara pandemie, dat fiind ca am aparut odata cu ea, dar cumva am fost la momentul potrivit cu proiectul potrivit. Curatenia a fost mereu riguroasa, acum este la fel, in plus avem dezinfectante peste tot. Insa, odata ajunsi sus, dezinfectati, loamenii uita de aceasta pandemie si se relaxeaza, se bucura de natura si de animale pentru ca este un spatiu enorm pentru distantare sociala”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related