Cea mai tare reclamă din lume

Cea mai tare reclamă din lume

Sau așa ar fi trebuit să fie, cea mai incredibilă reclamă din toate universurile. Când îl aduci pe Luke Skywalker și Căpitanul Picard în același loc, fanii leșină (precum semnatara acestor rânduri), tastaturile explodează, apar erori în Matrix și tulburare în forță. Nici nu mai contează despre ce e reclamă. 

Dacă ne revenim puțin în simțiri, putem să înțegem că e vorba despre niște actori (care au jucat cele mai importante roluri din galaxie!) și acum au fost aduși să vorbească despre mâncare într-un spot la Uber Eats pentru mulți bani. Oricât de cinic ai fi, însă, și oricât de bine ai înțelege formulele de marketing care spun că Star Wars + Star Trek = viral, nu poți să nu te bucuri când vezi întâlnirea dintre cele două personaje, indiferent ce ar face ele. 

Acum, sigur, Mark Hamill și Patrick Stewart ar fi meritat mai mult decât niște replici despre hamburgeri și sos picant, dar chiar și așa, strigătele de încântare care răzbat internetul sunt binemeritate.

Forța fie cu noi! Live Long and Prosper! Și mergeți la vot duminică!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related