glocals by glo™ | Contradicțiile care dau naștere experiențelor unice

glocals by glo™ | Contradicțiile care dau naștere experiențelor unice

Uneori cele mai bune lucruri nu sunt nici albe, nici negre, nici măcar gri.
Sunt alb și negru în același timp.
Ca o ie cuminte purtată în stil Harajuku la o plimbare de seară pe ulița satului.

 

#breakbinary. La limita a două lumi glo™

S-a născut din coabitarea a două forțe ce până de curând nu erau concepute împreună – tutunul și tehnologia.
Pentru că experiențele adevărate apar mereu la limita a două contradicții, fără a fi nevoie să alegi una sau cealaltă.

 

glocals și contradicțiile care ne eliberează

Inspirați de noua colecție glo NATIV LMTD EDTN, am creat glocals, o serie video ce spune povestea #breakbinary a 4 oameni care au ales Bucureștiul după ce au trăit, învățat și creat în Londra, New York, Tokyo și Barcelona.

glocals a căutat oameni care au înțeles că experiențele inedite vin atunci când accepți și te bucuri de propriile contradicții, că poți să te împarți între New York și București sau că poți fi londonez fără să fi călcat vreodată într-un flea market.

 

Seria îl urmărește pe Alex Coteț, în rol de gazdă, alături de cei 4 aventurieri #breakbinary care au acceptat provocarea glo™: aceea de a experimenta 2 perspective culturale contrastante – din orașul din care provin și în spiritul local. Episoadele sunt disponibile exclusiv pe pagina de Instagram instagram.com/glo_romania si pe glo.ro.

 

"Fiind mai ciudat de felul meu, m-a entuziasmat tematica acestui proiect și tonul “raw” abordat. Cum adică <<despre contradicții>>? Păi contradicțiile nu sunt <<aspiraționale>>!

După mintea mea, fiecare dintre noi este o sumă de atitudini și gusturi contrastante, iar această sumă face diferența dintre original și banal. Poți să fii corporatist la costum și să bei bere la PET sau să fii operator de imagine care alege până la nasturi hainele actorilor, dar să ai zero afinitate pentru cum te îmbraci tu. E un mindset cu care s-ar putea să nu fii pe placul tuturor, dar sigur vei fi împăcat cu tine. Și ambele tabere te vor ține minte. Ceea ce în ziua de azi e un lucru rar, fiindcă în goana după validare cu toții căutăm să fim perfecți, până când picăm în același clișeu și nu ne mai observă nimeni. Când colo, însuși faptul că nu ești perfect te face original și te scoate mai ușor în evidență. Perfectul e un standard, originalul e unic.

M-am simțit bine servind borș rece pe trotuar, în centrul Bucureștiului, în fața unui butic de fashion. Sau învățând un american să mănânce mici românești așa cum se face la noi la Călărași: cu sare grunjoasă și muștar la 1 leu. Lucruri autentice, dar în niciun caz <<aspiraționale>>. Dar cel mai mult am rămas impresionat de modestia invitaților din această serie, oameni care au îndrăznit să renunțe la ceea ce era <<bine pe hârtie>> pentru cei din jur, ca să se bucure de ceea ce e bine cu adevărat pentru ei. Mereu mi-au plăcut oamenii care nu sunt <<ca la carte>>. Au mai multă savoare", spune Alex Coteț, regizor de meserie și punker de vocație.

 

Urmărește întreaga serie glocals pe instagram.com/glo_romania si pe glo.ro.

 

Noua colecție glo NATIV LMTD EDTN include 4 device-uri ce reflectă spiritul și energia contrastantă a 4 perspective culturale globale – Londra, New York, Tokyo și Barcelona.

glo™ este un produs cu potențial redus de risc destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related