Create Direct obține 3 premii Gold, 2 Bronze și premiul Excellence în Strategy pentru proiectele și soluțiile sale de Loyalty & Rewards

Create Direct obține 3 premii Gold, 2 Bronze și premiul Excellence în Strategy pentru proiectele și soluțiile sale de Loyalty & Rewards

Pe 8 octombrie, la Amsterdam, a avut loc conferința IDN Creative & Strategic Forum în cadrul căreia s-au decernat premiile IDN Awards 2021. Create Direct a obținut în total 6 premii.

Rewardiful.com, soluția Saas dezvoltată de Create Direct, a obținut 3 premii Gold la categoriile Best Innovation, Best Loyalty Campaign și Best Use of Automation. În plus, Rewardiful.com a adus agenției și unul dintre cele mai râvnite premii IDN Awards, premiul pentru Excellence in Strategy.

Este al treilea an consecutiv în care soluția Rewardiful.com obține premii Gold la IDN Awards, fiind totodată și nominalizată pentru Best use of Technology in a Programme în cadrul Incentive Marketing Association Europe – Incentive Awards 2021.

Rewardiful.com este soluția propusă de Create Direct pentru dezvoltarea și administrarea campaniilor de trade, rewards și a programelor de fidelizare. Cu Rewardiful.com, campaniile devin active în 24h, oferind astfel marele avantaj competitiv de Time to Market chiar și celor fără cunoștințe tehnice avansate.

CLUB PRO by Michelin și PMI Owners pentru Philip Morris International Portugalai sunt cele 2 proiecte Create Direct care au adus agenției 2 premii Bronze la categoriile Best Loyalty Campaign, respectiv Best Use of Automation.

CLUB PRO by Michelin este platforma de loialitate Michelin prin care utilizatorii profesioniști de anvelope sunt recompensați cu cashback pentru fiecare achiziție înscrisă în program. Un proiect bazat pe o mecanică complexă, activ în 4 țări simultan. Deși lansat recent, CLUB PRO by Michelin se bucură deja de un real succes.

PMI Owners este programul de incentivare a proprietarilor de magazine și a vânzătorilor din Portugalia. Aceștia sunt recompensați cu cashback pentru achizițiile de produse PMI IQOS în funcție de targetul atins. Programul se remarcă prin automatizarea procesului de redeem pentru o recompensare rapidă, spre satisfacția membrilor programului.

Juriul, format din membri specializați în strategie și creație, a provenit din mai multe țări: UK, Germania, Finlanda, Singapore și România.

Cosmin Lăcătușu, director executiv al agenției Create Direct:

„Faptul că proiectele noastre continuă să fie apreciate și premiate nu poate decât să ne bucure. În ciuda pandemiei, concentrarea și determinarea noastră de a dezvolta și perfecționa soluții de rewards rămân de neclintit. Iar aceasta se vede nu doar prin premiile obținute, cât și prin succesul de care se bucură clienții noștri datorită campaniilor de loialitate lansate împreună. Le mulțumim pe aceasta cale pentru încrederea și deschiderea de care au dat dovadă.”

Create Direct este liderul pieței românești de solutii de incentive marketing și este specializată în dezvoltarea de soluții business pentru campanii de rewards, fidelizare, trade, sell-out, generare de leaduri, performance marketing și GDPR marketing compliancy.

Create Direct se remarcă la nivel internațional prin implementarea soluțiilor sale în proiecte de amploare din Portugalia, Croația, Grecia, Turcia, Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Macedonia, Moldova și România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Companii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related