Adio, pijamale universale! 

Adio, pijamale universale! 

Și ce dacă atunci când ne vedeam față-n față la întâlniri importante nu puneam vreodată sacoul cel serios pe noi? Pandemia ne-a învățat că putem fi și clasici. Să nu creadă cineva, cumva, că nu știm ce-i asta protocol sau nu cunoaștem legea nouă, universală: oficial până la brâu.

Ne-am pus din reflex masca, să nu ne vadă nimeni că râdem ca hienele din Lion King. Încercăm, totuși, să ne adaptăm vremurilor noi. Chiar avem demult un costum à la Henri Vézina. Nu știm dacă a patentat această colecție folclorică, căci ideea a venit la toți cei care au avut măcar un meeting online. Ia vedeți ce minunății de OOH-uri au creat împreună cu agenția Dentsu.

Dar dacă mai și răcim, schimbăm uniforma de lucru, pe cea de la Mucinex. Mai întâi, ce-i aia Mucinex, vă întrebați voi. Vă spunem imediat - un brand ce produce medicamente pentru răceală și gripă. Nu vine din moda mare, nu a avut treabă, până nu demult, cu industria fashion, dar iată că a unit câțiva designeri sub același acoperiș, ca să facă cele mai confortabile și utile haine pentru persoanele îmbolnăvite.

Când credeam că nu mai avem nevoie de îmbrăcăminte nouă în tot acest WFH, ne luăm rămas bun de la pijamaua noastră universală și, în sfârșit, (o, minune!) deschidem dulapul pentru a suplini garderoba cu ce e la modă acum.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related