[Cupa Agentiilor la Gaming] Alexandru Purcarea: Sunt fan FIFA din ’98. Am jucat toate editiile din 98 pana in prezent

[Cupa Agentiilor la Gaming] Alexandru Purcarea: Sunt fan FIFA din ’98. Am jucat toate editiile din 98 pana in prezent

Dupa ce a facut de 2 ori calculele, sa fie sigur ca nu greseste, Alexandru Purcarea, freelance illustrator & graphic designer, ne-a spus bilantul lui impresionant: joaca Fifa de 22 de ani. Cu o astfel de experienta era firesc sa se inscrie la Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation, un eveniment organizat de  MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads.

Alex se joaca de la 7 ani. Primele jocuri au fost Supaplex, Prehistorik 2, Aladdin si Lion King. Si le-ar juca si acum pe toate. Cu fotbalul, de asemenea, are o relatie lunga, care incepe in 1998. 

A fost maricica pasiunea, dar acum mi-am pierdut interesul, probabil din cauza starii in care a ajuns fotbalul romanesc.

Alexandru povesteste in randurile de mai jos istoria lui cu jocurile video si cu fotbalul, din anii 90 si pana in prezent, cand se pregateste pentru Cupa Agentiilor.

 

Cum te-ai hotarat sa te inscrii in Cupa Agentiilor la Gaming

Sunt fan FIFA din ’98. Am jucat toate editiile din 98 pana in prezent, dar pana acum nu am participat la nicio competitie. Mi-a trecut prin cap sa ma inscriu de cateva ori, dar nu s-a intamplat niciodata. Acum cand am vazut postarea voastra am simtit ca e momentul sa o incerc si pe asta :)

 

Experienta de gamer

Pfu, am primit primul calculator prin 1997, cand aveam 7 ani, iar printre primele jocuri pe care le-am jucat au fost Supaplex, Prehistorik 2, Aladdin si Lion King. Cred ca le-as juca si acum pe toate :)
Aveam un calculator cu procesor intel pentium de 75mhz si 16mb ram. Avea un buton “turbo” care iti aducea un plus de 25mhz. Aia da viteza :)) Anul urmator a aparut Colin McRae Rally, pe care l-am primit de la un vecin pe 50 de dischete. A durat o eternitate instalarea. Cam asta era contextul :)

 

Ce joci acum

Din pacate ma joc foarte rar acum. In jur de 1-2 ore pe luna. Uneori nici atat. Iar cand ma joc, prefer sa joc Fifa cu prietenii sau online.

 

Ce iti place cel mai mult la jocurile video

Faptul ca ma ajuta sa ma deconectez de la stres, proiecte si deadline-uri. Iar cand le joci cu prietenii sunt si mai fun.

 

Cum au evoluat jocurile video in 2020

Grafica a evoluat foarte mult, iar atentia la detalii mi se pare incredibila. Red Dead Redemption 2 m-a impresionat, iar asta nici macar nu e un joc atat de nou :) N-am apucat sa testez pana acum un set de VR, dar sunt convins ca e wow.

 

Experienta in Fifa 21

Doar ce mi l-am instalat. Am jucat doar 2 meciuri si mi se pare aproape identic cu FIFA 20 :) Sper ca in varianta pentru PS5 sa se simta o diferenta mai mare.

Prima data, am simtit ca joc FIFA 20. Poate nu l-am jucat inca suficient incat sa-mi dau seama mai bine de diferente. Oricum, mi-a placut mult FIFA 20, deci nu ma plang.

 

Victorii

2 din 2 meciuri :) jucate impotriva AI-ului, deci nu se prea pune.

 

Relatia cu fotbalul

Am inceput sa ma uit la fotbal odata cu campionatul mondial din 1998. Eram in tabara cu clasa cand Romania a batut Anglia. Eram toti in pijamale stransi in camera invatatoarei si nici nu cred ca intelegeam prea bine ce se intampla, dar nu voi uita niciodata cum am sarit de bucurie la golul lui Dan Petrescu. Stiam ca Anglia inventase fotbalul si ma minunam ca Romania a reusit sa o bata.

De atunci nu cred ca am ratat niciun campionat mondial sau european, insa in ultimii ani am devenit indiferent la meciurile nationalei. Am avut o perioada in care urmaream si campionatul intern, prin anii in care Steaua si Rapid faceau senzatie in cupa UEFA, dar acum nu stiu sa spun cand am vazut ultimul meci cap-coada. Probabil in 2018, la finala campionatului mondial.

 

Cat de mare e pasiunea

A fost maricica pasiunea, dar acum mi-am pierdut interesul, probabil din cauza starii in care a ajuns fotbalul romanesc.

 

Cu ce echipa tii

Obisnuiam sa fiu fan Arsenal, dar nu mai fac treaba nici ei :) In FIFA imi place sa joc cu Borussia Dortmund, Atletico Madrid, Liverpool sau Manchester City, dar nu pot sa spun ca tin cu una dintre ele in mod activ. Stiu ca nu-mi plac Barcelona si nici Real Madrid :)

 

Cum crezi ca te ajuta backgroundul si jobul 

Eu sper sa ma ajute cei 22-23 de ani de jucat FIFA :)
(Doamne fereste... a trebuit sa fac calculul de 2 ori, ca nu-mi venea sa cred ca e corect)

 

Cum te vei antrena

Am sa joc cateva meciuri, dar nu ma voi stresa prea mult. Am intrat in competitie ca sa ma distrez si nu am asteptari majore :)
Voi juca online, cel mai probabil, si poate niste single matches pe career mode.

 

Atuul tau la Cupa

Faptul ca am intrat in competitie ca sa ma distrez :)
Voi fi ca Islandezii la campionatul mondial, haha.

 

Sperante si asteptari

Nu am asteptari, dar sper totusi sa ies din grupe.

 

Un mesaj pentru concurenti :)

“Du-te, Dicăăă!!!”

 

Inscrie-te in Cupa Agentiilor la Gaming pana pe 2 noiembrie:

 

 
powered by Typeform

 

Un rezumat al desfasurarii

  • Concurentii isi vor demonstra talentele la FIFA Online Friendlies 85 overall*, iar jocul se va defasura pe consola PlayStation 4, editia FIFA 21.
  • Evenimentul va avea loc exclusiv online, iar etapele finale ale competitiei se vor transmite live prin streaming, durata unei partide fiind de 12 minute.
  • Perioada de derulare a Competitiei este 4-16 noiembrie
  • Prima runda a competitiei se va desfasura in grupe in zilele de 4, 5 si 6 noiembrie. Cei mai buni 16 jucatori vor trece mai departe
  • In optimi, sferturi si semifinale, meciurile se vor desfasura in formatul BO3 (Best of 3)
  • Finala se va desfasura in formatul BO5 (Best of 5)
  • Inscrierile se pot face pana pe 2 noiembrie in formularul de mai jos
  • Anuntarea programului de joc: 3 noiembrie pe IQads si pe adresele de email ale participantilor inscrisi
  • Jocurile din competie o sa fie programate spre sfarsitul programului de lucru, incepand cu ora 18:00. In zilele de sambata si duminica nu vom juca.

 

Pe scurt:

  • Inscriete-te in formularul de mai sus.
  • Plateste o donatie de minim 50 RON catre MagicCamp. online aici.
  • Stai cu ochii pe IQads. Revenim cu detalii despre Cupa Agentiilor la Gaming

This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors

 

Despre Cupa Agentiilor la Gaming

Cupa Agentiilor la Gaming este competitia de gaming pentru creativi, oameni de marketing si productie, fie ca lucreaza in agentie, companie sau sunt freelanceri.

Partenerii de joc ai editiei FIFA 21 sunt: PlayStation, Tazz by eMAG, SAMSARA, Lay's, Pepsi, Ursus, Jameson si Wanted.

Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation este un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related