Historia.ro notează o creștere de 25% a valorii eCPM după trecerea la cea mai recentă versiune de Header Bidding dezvoltată de Project Agora

Historia.ro notează o creștere de 25% a valorii eCPM după trecerea la cea mai recentă versiune de Header Bidding dezvoltată de Project Agora

Project Agora și editorul român de top Historia.ro înregistrează o creștere de 25% a indicelui eCPM odată cu adoptarea PA Bidding, tehnologia inovatoare de Header Bidding dezvoltată de Project Agora.

Historia.ro, parte a grupului editorial lider pe piața românească, Adevarul Holding, a fost unul dintre primii parteneri editoriali ai Project Agora în România care a adoptat cea mai nouă versiune de PA Bidding. Rezultatele obținute s-au făcut remarcate imediat după adoptare. Creșterea eCPM a atins 25% cu pierderi de inventar (Inventory Leakages) minore (<0,8%). Rata de acoperire (Fill Rate) a crescut și ea semnificativ, de la 84,2% la 99,7% (o creștere mai mare de 18%).

PA Bidding a fost gândită pentru a maximiza randamentul și, totodată, permite editorilor să accelereze competiția și să crească valoarea eCPM, economisind importante resurse interne alocate operațiunilor și dezvoltării de reclame. Este o soluție aflată în permanentă dezvoltare al cărei scop este de a-i ajuta pe editori să obțină maximum de valoare din fiecare opțiune ad-tech disponibilă și relevantă.

Adrian Motirlichie, Country Manager – Project Agora România, a declarat cu privire la colaborarea de succes:

„Cu PA Bidding v3, soluția Project Agora pentru Header Bidding, am reușit să creștem semnificativ indicele eCPM pentru Historia.ro, minimizând în același timp pierderile de inventar și problemele de latență de pe site. Cu PA Bidding, editorii pot profita la maximum de traficul de pe site-ului lor, fără a fi nevoie să aloce timp și resurse suplimentare pentru operațiuni publicitare și dezvoltare. Proiectul Agora depune toate eforturile, astfel încât editorii să poată folosi acest timp și efort în scopuri mai bune.”

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related