Project Agora lansează o nouă soluție de monetizare a spațiilor web

Project Agora lansează o nouă soluție de monetizare a spațiilor web

Project Agora lansează o variantă de top a soluției de monetizare a publicității online în sistem Header Bidding, dezvoltată special pentru editorii web din rețea. Soluția este bazată pe inovație, simplitate și are ca rezultat imediat creșterea veniturilor editorilor web.

Project Agora, companie lider în domeniul tehnologiei media în EMEA, a lansat cea mai nouă versiune a soluției sale de monetizare Header Bidding pentru editori web, PA Bidding V3.

Pentru Project AgoraPA Bidding reprezintă un punct de cotitură în relația cu editorii web, ajutându-i pe aceștia să devină competitivi din punct de vedere tehnologic și să crească atât densitatea cererii pentru inventarul propriu, cât și prețul pentru formatele display și video, în același timp salvând resurse financiare și timp.

PA Bidding V3 crește semnificativ performanțele editorilor web prin:

  • Creșterea veniturilor cu până la 50%, în funcție de configurarea pre-existentă a editorului, datorită creșterii densității cererii provenite din diverse surse locale și internaționale, competiției în timp real și minimizării numărului de afișări nevândute
  • Angajamentul “o singura implementare/actualizare permanentă/zero investiții necesare din partea editorilor” - editorii nu au nevoie să investească în cercetare și dezvoltare, procesul de onboarding este automatizat, iar mentenanța și optimizarea sunt administrate de experții Project Agora
  • Garanția pentru viitor că editorii web au la dispoziție o soluție tehnologică care este actualizată permanent pentru a ține pasul cu trendurile industriei. Project Agora investește în permanență în crearea și dezvoltarea de  tehnologii de top pentru partenerii săi.

 

PA Bidding V3 a fost deja adoptat de unii editori web din zona EMEA cu rezultate încurajatoare care-i demonstrează succesul. Astfel, în cazul newsauto.gr, cel mai popular și mai avansat site din industria auto din SE Europei, rezultatul imediat a fost o creștere eCPM cu 28.2% și o scădere a inventarului nevândut cu 70%, raportat la soluția folosită anterior.

Editorii web din întreaga lume înregistrează o creștere limitată a veniturilor din publicitatea online din cauza lipsei resurselor tehnice și operaționale”, spune Adrian Moțîrlichie, Country Manager al Project Agora România, care adaugă: “Cercetarea, dezvoltarea și menținerea la standarde înalte a propriilor soluții tehnologice de monetizare sunt o provocare extremă în condițiile unei piețe foarte fragmentate și în continuă schimbare. 

Pe de altă parte, pentru un publisher, a se baza doar pe Google Ad Manager înseamnă să își limiteze de asemenea accesul la venituri. PA Bidding ajută publisherii să recâștige controlul asupra veniturilor din publicitate online (programmatic) și să-și optimizeze procesele fără a investi suplimentar”, a încheiat el.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related