Partener strategic al Project Agora, Taboola devine companie publică - un pas important pentru editorii web locali

Partener strategic al Project Agora, Taboola devine companie publică - un pas important pentru editorii web locali

Partenerul exclusiv al Project Agora, Taboola și-a lansat Oferta publică inițială (IPO) pe NASDAQ. Această mișcare contribuie la poziționarea companiei printre principalii jucători premium din industria de publicitate și reprezintă o victorie semnificativă pentru piața Open Web și editorii locali.

La fel ca Taboola, Project Agora consideră că Open Web ar trebui să fie gratuit și divers - nu trebuie să fie dominat de câteva companii globale. Succesul IPO Taboola demonstrează că afacerile pot progresa și în afara ecosistemelor de tip “Walled Garden” și reprezintă un pas major spre construirea unui ecosistem publicitar gratuit și divers.

 

„Taboola este un partener strategic pentru noi”, a explicat Adrian Moțîrlichie, Director comercial Europa pentru Project Agora. „Și o mare parte din succesul parteneriatelor noastre provine dintr-o credință comună că Open Web ar trebui să fie menținut deschis. IPO-ul lor reprezintă o victorie uriașă pentru toți cei care luăm parte la această luptă și ne așteptăm să fie multe alte victorii de acest fel.”

 

Știrea aduce din nou în prim plan importanța în creștere a fenomenului Content Discovery, confirmându-l astfel ca al treilea pilon central al publicității digitale - alături de Search și Social. Echipa Taboola numără acum aproximativ 500 de specialiști în departamentul de Cercetare și Dezvoltare, contribuind la dezvoltarea tehnologiei de recomandare a conținutului pentru a oferi cel mai bun serviciu posibil clienților săi.

IPO Taboola este un câștig uriaș pentru susținătorii Open Web, care promite un viitor strălucit pentru recomandările de conținut, iar parteneriatele adoptate de Project Agora oferă produse și servicii de calitate editorilor și agențiilor de publicitate, cu un impact pozitiv asupra publicității digitale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related