Aventurile unui câine pe internetul omenesc

Aventurile unui câine pe internetul omenesc

Mai stiti backgroundul clasic din Windows cu dealul verde si cerul albastru? De cate ori nu v-ati imaginat un picnic acolo, printre pictograme? Puteai face orice pentru ca Recycle Bin era aproape. Cei de la Microsoft au facut acest execitiu de imaginatie si in spotul lor de Craciun din acest an, au lasat doi catei sa-si faca de cap pe acolo.

De ce? Pentru ca, sa recunoastem, ne plac animalele noastre de companie si le dam atentie cand vrem si cand simtim noi nevoia. Doar ca ele au nevoie de atentia noastra mereu. Si au o serie intreaga de tertipuri ca sa o obtina - de la privirea induiosatoare care te face sa te simti vinovat la plimbatul de la unul la altul prin casa pentru a pune in practica acea privire induiosatoare. Iar atunci cand niciunul dintre acestea nu functioneaza, pentru ca noi suntem prea ocupati cu gadgeturile noastre, recurg si ei la vise. Dar nici macar nu viseaza la oase de vita si cateluse pudel. Nu. Viseaza sa fie tot in lumea noastra, asa ca devin personaje de Minecraft, Halo sau Microsoft Flight Simulator. Deci dau joaca offline pe joaca in online. Iar din cand in cand, mai fac si cate-o conferinta pe Microsoft Teams. Spotul e semnat de McCann New York.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related