Pe Creativesbnb, se liciteaza pentru Directori de Creatie

Pe Creativesbnb, se liciteaza pentru Directori de Creatie

Esti junior, vrei la creatie, dar nu ai inca cel mai impresionat portofoliu cu care sa seduci un Creative Director. Arma care iti ramane este sarmul. Dar pana la sarm, iti trebuie o intalnire face to face. Te-au rezolvat Adina Cirstea, Copywriter, si Bryan Minton, Jr. Art Director la McCann Worldgroup Romania, odata cu brieful pentru campania de crowdfunding a calatoriei lor la Barcelona, pentru a participa la Young Jury-ul ADC*Europe 2016.

Pornind de la ideea Airbnb, Adina si Bryan au dezvoltat Creativesbnb (Facebook aici), o platforma care reuneste publicitari juniori (dar seniorii nu se exclud) cu directorii de creatie, pentru o seara petrecuta in atmosfera relaxanta in caminele celor din urma. 14 CD romani din diverse agentii s-au alaturat cauzei, iar pentru ei si sufrageriile lor se liciteaza aici pana pe maine, 22 septembrie, ora 23.59. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related