City break digital curatoriat de One Night Gallery la glo™ OFF COURSE BOULEVARD

City break digital curatoriat de One Night Gallery la glo™ OFF COURSE BOULEVARD
Foto: Mihnea Ratte

One Night Gallery, prima galerie de new media art din România, reunește artiști și studiouri creative în glo™ OFF COURSE BOULEVARD, pentru pasionații de călătorii ale căror planuri au fost anulate în 2020.  La inițiativa glo™, One Night Gallery recreează cele mai exotice destinații ale lumii și le aduce împreună în București, într-un demers cultural de a deschide granițele imaginației, care susține artiștii români și scena de new media art.

Destinațiile preferate pentru călătorii sunt reimaginate de artiștii români, într-o expoziție de artă stradală pe Calea Victoriei, care va putea fi văzută până pe 2 ianuarie.

Foto: Mihnea Ratte

Publicul este invitat să experimenteze OFF COURSE finalul lui 2020: călătorii OFF dar cel mai exotic city break al imaginației ON. Astfel, vizitatorilor li se propune o călătorie cu imaginația chiar și celor cu pasiuni contradictorii: le place iarna dar iubesc și tropicele sau sunt urbani și fascinați de jungle în același timp.

Foto: Mihnea Ratte

Expoziția stradală reunește un șir de experiențe desprinse din lumi diferite și reinterpretate de artiști români, în cea mai lungă călătorie de pe Calea Victoriei. 9 lucrări de artă create de Aural Eye, Ana Bănică, Les Ateliers Nomad, Ioana Trușcă, Noetic, Raluca Băraru, Rizi, Stella Caraman și Time Studio transformă vitrinele unor locuri iconice din centrul Capitalei în spații expoziționale.

Foto: Mihnea Ratte

Vizitatorii  glo™ OFF COURSE BOULEVARD pot călători de la Tokyo la Madagascar, de la Insulele Comore la Ibiza, de la Bali la Chile, adică de la Novotel până la A1, cu vederi din întreaga lume, ilustrații, video-mapping, instalații de artă și imaginația artiștilor care îmbină diferite stări într-una singură.

 

Expoziția poate fi vizitată până pe 2 ianuarie, între orele 17:00-22:00 iar lucrările artiștilor reuniți de One Night Gallery se pot vedea în următoarele locații:

* Hotel Novotel: Raluca Băraru - Bali
* Grand Hotel Continental: Noetic - Insulele Comore
* Athene Palace Hilton: Ana Bănică - Chile
* Hotel Radisson: Ioana Trușcă, Time Studio - Bali
* Zaganu Craft Beer Bar: Stella Caraman - Madagascar
* Galeria 1001 Arte: RIZI - Tokio, Aural Eye - Ibiza
* Bar A1: Les Ateliers Nomad - Round trip

Parteneri Media: Radio Guerrilla, Radio România Cultural, Institutul Cultural Român, DOR, IQads, The Institute, Cartierul Creativ, Modernism, Revista Biz, Agerpres, Zeppelin, Designist, Feeder.ro și BlitzTv.

 

glo™ OFF COURSE BOULEVARD
Într-un an complet diferit față de restul, glo ne invită să gândim OFF COURSE: dacă tot au fost anulate planurile pentru 2020, avem oportunitatea să creăm planuri noi. glo a ales un drum diferit în comunicarea tradițională a acestui an: campania OFF COURSE, menită să demonstreze că întotdeauna putem avea perspective diferite și că ne putem bucura de ele, oricât de contradictorii ar parea. 6 vedete și 9 artiști ne arată că 2020 nu e doar off, ci și on. Off cu tot ce am planificat și nu ne-a ieșit & on cu tot ce inventăm în loc. În online, Bromania activează echipele contradicțiilor care reinventează pentru fanii glo dorințe neîmplinite în 2020: Cătălin Bordea & Ana Morodan, George Piștereanu & Christina One, Cuza & Alexandra Gavrilă. Iar pe Calea Victoriei, One Night Gallery prezintă viziunea unor artiști români care reimaginează călătorii exotice, în anul fără călătorii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related