Publicis Groupe își întrerupe programul tradițional de Crăciun și plănuiește 4 zile de discuții inspiraționale cu Michelle Obama și Președinții Disney și Microsoft pe platforma internă Marcel

Publicis Groupe își întrerupe programul tradițional de Crăciun și plănuiește 4 zile de discuții inspiraționale cu Michelle Obama și Președinții Disney și Microsoft pe platforma internă Marcel

Publicis Groupe își schimbă tradiția înainte de Crăciun și își aduce împreună echipa globală pe platforma internă Marcel. Pe perioada programului, echipa Publicis Groupe va avea ocazia să discute informal cu Michelle Obama, fosta Prima Doamnă a Statelor Unite, Bob Iger, Președinte Executiv al The Walt Disney Company și Satya Nadella, CEO Microsoft.

Astfel, Publicis Groupe va aduce împreună 80.000 de oameni pe platforma internă Marcel săptămâna viitoare, în cursul a patru zile, timp de câte două ore pe zi. În cadrul evenimentelor pregătite, se vor stabili planurile pentru noul an, felurile în care compania își va ajuta clienții într-o lume a platformelor și se va reafirma angajamentul față de diversitate, egalitate și incluziune. În același timp, compania va lansa 5 inițiative-cheie pentru redefinirea viitorului muncii.  

Prezentările vor fi transmise din studio-uri conectate din lume. Temele fiecărei zile vor fi dezbătute în discuțiile informale cu Michelle Obama, Bob Iger și Satya Nadella. Sesiunile de întrebări și răspunsuri (Q&A) vor fi transmise live, pentru a da șansa fiecărui angajat Publicis Groupe de a-și face vocea auzită prin platforma Marcel.

Arthur Sadoun, Președinte și CEO al Publicis Groupe, a declarat:

„După un an atât de solicitant, le datorăm oamenilor mai mult decât dorințe pentru 2021. Este modul nostru de a le mulțumi sincer tuturor de la Publicis pentru contribuția lor în cursul acestor 12 luni; de a celebra realizările în ciuda acestei crize; și de a ne stabili un curs clar pentru viitor. Într-o perioadă în care majoritatea suntem încă izolați, credem că este datoria noastră să ne unim toți colegii și să demonstrăm că ceea ce ne dorim împreună vom realiza împreună.”

  

Cu toate acestea, nu toate tradițiile vor fi încălcate anul acesta.

 

Invitații Publicis Groupe

Michelle Obama, fosta Prima Doamnă a Statelor Unite, va discuta despre ce înseamnă să fii fidel construirii unor medii diverse și incluzive, importanța mentoratului – și cum să îl stăpânești – și cum poți fi pe val chiar și în perioade grele.

Bob Iger, Președinte Executiv al The Walt Disney Company, va discuta despre ce presupune stimularea creativității, inovarea în epoca „disruption” și performanța într-o lume a platformelor, din experiența celor 15 ani petrecuți la Disney în calitate de CEO și având un rol esențial în serviciul de streaming al companiei, Disney+. 

Satya Nadella, CEO Microsoft, își va oferi perspectiva asupra felului în care regimul în care muncim s-a schimbat în 2020 și va continua să evolueze și asupra rolului pe care tehnologia ar putea și ar trebui să îl joace în acest context.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related