MAINSTAGE | THE AGENCY și Salvați Copiii lansează roboții colindători de sărbători

MAINSTAGE | THE AGENCY și Salvați Copiii lansează roboții colindători de sărbători

Pentru aniversarea de 30 de ani de la înființare, Salvați Copiii și MAINSTAGE | THE AGENCY lansează o campanie care are în prim-plan salvarea obiceiului de a colinda, printr-o inovație tehnologică - un robot prin care copiii pot colinda live și-n același timp, safe!

Știm prea bine statisticile triste despre abandonul școlar, despre mortalitatea infantilă și despre bullying-ul celor mici. Sunt lipsuri ale sistemului nostru, pe care Salvați Copiii încearcă să le umple, în ultimii 30 de ani. Dar, în acest an, parcă lipsa a fost cu atât mai acută. Școlile, unul dintre puținele refugii ale copiilor din mediul rural, au fost închise iar Sărbătorile de iarna, un moment de bucurie și magie pentru cei mici, oriunde ar fi, par ca anul acesta să-și piardă și mai mult din farmec.

Acesta e gândul de la care am pornit în campania #PrimițiCuZoomlindul, prin care am încercat să umplem, în mod simbolic, una dintre „îndatoririle” dragi ale copiilor din perioada Sărbătorilor.

Bucuria de a merge cu prietenii, la colindat, prin sat sau prin cartier, nu mai poate să aibă aceeași formă. Dar, în spiritul preocupării pentru nevoile copiilor, am vrut să transmitem că orice nevoie ar avea, noi încercăm să le facem să se întâmple. 

Practic, în această campanie am vrut să trecem colinda pe digital și să vă cerem vouă, cei de acasă, nu merinde și bani fizici, ci susținere pentru proiectele Salvați Copiii, fie că această susținere are forma unei donații prin SMS sau clasicul formular de 3.5% pe 2021. 

Și, pentru că știm prea bine că într-o astfel de comunicare caritabilă, lucrurile se fac doar cu implicarea și efortul multor oameni generoși, MAINSTAGE | THE AGENCY are de făcut niște mulțumiri:

Îi mulțumim lui Pavel Bartoș pentru că a acceptat, cu drag, să facă parte din acest proiect și pentru că e un neobosit luptător pentru bunăstarea copiilor.

Mulțumim și artiștilor de la Hahaha care ne-au primit cu „zoomlindul” la ei, la studio.

Mulțumim Iris Robotics pentru micul colindător robotic pe care ni l-au pus la dispoziție.

Și nu în ultimul rând, le mulțumim celor 3 mici colindători din spot, Alexandru, David și Sonia.

A, și să nu uităm, vă mulțumim și vouă, celor care alegeți să susțineți Salvați Copiii, în urma acestei campanii.

Acum, că ne-am scos mulțumirile din sistem, vrem să încheiem prin a spune că ne simțim mândri că am reușit să facem acest proiect și că nouă ne-a dat o notă de bucurie și speranță cu care să încheiem acest an.

Echipa MAINSTAGE | THE AGENCY

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related