Eugen Suman se alătură MAINSTAGE | THE AGENCY în funcția de Director Executiv de Creație

Eugen Suman se alătură MAINSTAGE | THE AGENCY în funcția de Director Executiv de Creație

Cu peste 14 ani de experiență locală și internațională, în agenții medii și mari din trei țări, Eugen vine să conducă departamentul de creație al agenției într-un moment în care MAINSTAGE | THE AGENCY își propune să crească volumul de business și să aducă în fața consumatorilor și mai multe campanii memorabile.

Suman este un creativ care și-a dovedit priceperea în a crește agenții independente, spre exemplu in Slovacia, unde a transformat agenția locală la care era în agenția anului și una dintre cele mai premiate din țară. De altfel, performanțele la festivalurile locale și regionale au continuat și după întoarcerea acestuia în țară, el reușind să aducă premii clienților tuturor agențiilor la care a activat.

Pe lângă premiile câștigate la majoritatea festivalurilor importante, Eugen Suman a făcut parte și din juriul a numeroase festivaluri de creație și eficiență. În plus, a avut și un mandat de Președinte al Art Directors Club România, reușind să revitalizeze clubul prin proiectele organizate local și în parteneriat cu Art Directors Club of Europe. Printre clientii si brandrile locale și regionale coordonate de Eugen enumerăm GE Money Bank, Vodafone Czech Republic, Unilever, Lego, BAT, Ursus, Grolsch, Garanti Bank, Star Foods, Praktiker și altele.

Mădălin Nițis (General Manager, MAINSTAGE | THE AGENCY) ne-a declarat:
"Sunt bucuros că Eugen se alătură echipei noastre. Eugen are o experiență vastă de creative leadership atât în România, cât și pe piețe externe. Experiențele lui anterioare în diverse agenții, de la full service la digital focused, de la agenții mari la agenții în curs de dezvoltare, vor ajuta să ducă mai departe cu success legacy-ul creativ al MAINSTAGE | THE AGENCY.
Ne dorim să continuăm astfel să aducem clienților noștri campanii și proiecte disruptive care le vor pune mereu brand-urile în spotlight-ul consumatorilor.’"

 

"Când a apărut oportunitatea să vin la MAINSTAGE | THE AGENCY n-am stat pe gânduri nicio secundă. Deși agenția n-a împlinit încă doi ani, e deja cea mai lit agenție din țară, într-un moment în care advertisingul caută să fie cât mai fun, mai cool, mai fresh.
Faptul că există o agenție care face proiect tare după proiect tare îmi dă speranță că și altele ne vor lua ca exemplu, iar puștimea creativă o să aibă un motiv în plus să intre în industrie.
Orice creativ vrea să ajungă în pop culture cu workul, iar The Pop-Culture Agency is the place to be dacă vrei asta", a adăugat Eugen Suman.

Faptul că a găsit aici un departament de creație format din stand-up comediants, content creators, regizori, creative technologists, e o dovadă în plus că agenția are toate premisele să și facă ce și-a propus.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related