Bronz și shortlist la Golden Drum pentru Elfi Cocean, campania creată de MAINSTAGE | THE AGENCY și Sector 7 HUB

Bronz și shortlist la Golden Drum pentru Elfi Cocean, campania creată de MAINSTAGE | THE AGENCY și Sector 7 HUB

Campania Elfi Cocean, creată de MAINSTAGE | THE AGENCY împreună cu Sector 7 HUB a obținut Bronz la Festivalul Golden Drum, în secțiunea A. Brand Building, Brand Introduction și shortlist la secțiunea Local Spirit.

Anul acesta, la Golden Drum, puține campanii din România au reușit să obțină performanțe notabile. 

Bronzul de la Golden Drum se alătură celor 3 trofee obținute de Elfi Cocean în cadrul ediției din acest an a Effie Awards România.

Iată ce au declarat reprezentanții celor două agenții:

Ne bucură recunoașterea unui premiu internațional, mai ales că această campanie a fost premiată de 3 ori la Effie România”, Mădălin Nițiș, General Manager MAINSTAGE | THE AGENCY.

“Ma bucur sincer că am reușit să ieșim în evidență creativ cu un brand autohton care se află chiar la prima sa campanie de comunicare. Mulțumim clientului pentru încredere și sperăm să creștem povestea Elfi ani la rândul de-acum înainte și să punem România pe hartă cu hârtia”, Raul Gheba, Creative Director Sector 7 HUB.

 

Echipele care au contribuit la realizarea campaniei:

ELFI:
Adrian Constantin – General Manager

MAINTAGE | THE AGENCY:
Mădălin Nițis – General Manager
Gabriela Alexandrescu – Head of Client Service
Maria Păunescu – Account Manager
Dragoș Porumb – Head of Digital

Sector 7 HUB:
Alex Coteț – Creative Partner & Regizor
Raul Gheba – Creative Director & Writer 
Roxana Andrei – Producer
Ana Dumitriu - Executive Producer
Ileana Ghiță - Client Service

Înființată în 2003, Elfi este unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de hârtie igienică și prosoape de hârtie din România. Compania este distribuitor pentru mari retaileri internaționali, precum Auchan sau Metro și pentru lanțuri de magazine tradiționale, precum Annabella, Diana, Dacia, Prima, Jam, Darina, Dcneu și multe altele. Portofoliul său include toată gama de hârtie igienică, de la cea standard, la produse premium, de cea mai înaltă calitate, precum și o gamă largă de prosoape de hârtie de diferite dimensiuni și ambalate în diverse moduri, acoperind toate segmentele de piață: low, mediu și premium.

Înființată în 2018, MAINSTAGE | THE AGENCY este agenția de publicitate full service lansată de grupurile de entertainment Global Records și Untold, formată din specialiști din industria de advertising, dar și din colaboratori cu experiență în digital content creation, stand-up comedy, muzică, creative technology. Serviciile agenției au întotdeauna focus pe inovație în comunicare și pop culture. Agenția are în portofoliul său clienți din diferite domenii precum retail, FMCG, soft drinks, alcoholic beverages, do it yourself, shopping malls, ecommerce. Printre aceștia se numără: Penny, Mega Mall, Unilever, Coca Cola, Mathaus, Elfi, Untold, Global Records, Salvați Copiii Romania etc.

Sector 7 HUB e o agenție de creație independent, cu background în content creation și cunoscută pentru campaniile care se duc adesea virale și intră în pop culture.  Agenția oferă servicii de creație disruptive, care face adesea ca brandurile să sară în evidență în peisajul publicitar, precum și servicii de producție și regie, ce asigură un craft și o execuție perfectă a viziunii creative.

În portofoliul de Clienți se regăsesc branduri precum Catmobile, Maxbet, Pago, Bjorn Heizung, Bringo, Playerfy și multe altele.

Creațiile Sector7 Hub sunt premiate atât la festivaluri de creativitate, cât și de eficiență, agenția aflându-se de câțiva ani pe listele de câștigători la toate festivalurile românești de publicitate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related