MAINSTAGE | THE AGENCY a preluat conturile de social media ale show-urilor „SuperStar România”, „Masked Singer România” și „Căsătoriți pe nevăzute” produse de trustul PRO TV pentru sezonul toamnă/iarnă 2021

MAINSTAGE | THE AGENCY a preluat conturile de social media ale show-urilor „SuperStar România”, „Masked Singer România” și „Căsătoriți pe nevăzute” produse de trustul PRO TV pentru sezonul toamnă/iarnă 2021

MAINSTAGE | THE AGENCY, agenția de publicitate full service lansată de grupurile de entertainment Global Records și Untold din România, a fost selectată să coordoneze comunicarea în social media a conturilor trustului  PRO TV pentru show-urile de televiziune „SuperStar România” și „Masked Singer România, dar și pentru reality show-ul „Căsătoriți pe nevăzute” în sezonul toamnă/iarnă 2021. Agenția a gestionat conturile de Social Media pentru toate cele 3 show-uri, în urma câștigării unui pitch organizat de  PRO TV, fiind pentru prima dată când trustul a externalizat acest serviciu.

„Este o onoare pentru toți membrii echipei noastre că am câștigat încrederea celui mai important jucător de pe piața media din România. Pe lângă provocări, această colaborare aduce o doză de entertainment și certitudinea că vom învăța constant lucruri noi. La urma urmei, entertainment-ul face parte din ADN-ul agenției, așadar nu putem decât să ne bucurăm că PRO TV au văzut în noi un partener pe măsură.” - a declarat Mădălin Nitis, General Manager, MAINSTAGE | THE AGENCY.

Echipa MAINSTAGE a oferit  trustului  PRO TV servicii de planificare, gestionare, implementare, creare conținut și community management pentru paginile de social media ale celor 3 show-uri difuzate sezonul acesta la PRO TV. MAINSTAGE are în prim plan inovația în comunicare și pop culture, și cu un portofoliu vast de servicii de comunicare, precum advertising TV, outdoor, digital, social media, creative technology, influencer marketing, celebrity marketing, activări la evenimente, activări in store, abordarea strategică, iar modul în care agenția a comunicat formatul show-urilor au primat în decizia câștigării proiectului.

PRO TV este cel mai puternic brand de media din România, având în ADN-ul său două elemente esențiale pentru un brand extrem de solid: încredere - știri obiective încă de la prima transmisiune și relevanță- divertisment de calitate de peste 25 de ani. Din poziția de lider, căutăm mereu să setăm trendurile industriei, astfel că, este esențială creșterea mixului nostru de comunicare și a diversității conținutului digital.În acest context această colaborare a reprezentat un pas extrem de important în dezvoltarea companiei., a declarat Bogdan Țurcanu, Head of Marketing PRO TV.

Echipa MainStage implicată în câştigarea pitch-ului şi în campaniile Media Pro:
Cristina Icnoțiu – Senior Digital Art Director
Ruxandra Gorun – Copywriter
Eduard Tomeci – Senior Social Media Manager
Razvan Bratila – Social Media Specialist
Sonia Dao – Digital Account Director

Înființată în 2018, MAINSTAGE | THE AGENCY este agenția de publicitate full service lansată de grupurile de entertainment Global Records și Untold, formată din specialiști din industria de advertising, dar și din colaboratori cu experiență în digital content creation, stand-up comedy, muzică, creative technology. Serviciile agenției au întotdeauna focus pe inovație în comunicare și pop culture. Agenția are în portofoliul său clienți din diferite domenii precum retail, FMCG, soft drinks, alcoholic beverages, do it yourself, shopping malls, ecommerce. Printre aceștia se enumeră: Penny, Coca Cola, Mega Mall. Mathaus, eMag, Group Seb, Fru-Fru, Untold, Global Records, Salvați Copiii, Elfi, 7 Card etc.

În prezent, echipa MAINSTAGE | THE AGENCY este alcătuită din 20 de angajați și colaboratori și a înregistrat în 2019 o cifră de afaceri de 1 milion de euro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related