Antreprenorul Sergiu Biriș lansează, la UPGRADE 100, primul curs profesionist în limba română despre cum să atragi bani de la investitorii din tehnologie

Antreprenorul Sergiu Biriș lansează, la UPGRADE 100, primul curs profesionist în limba română despre cum să atragi bani de la investitorii din tehnologie

Antreprenorul Sergiu Biriș lansează StartupDeSucces.ro, primul proiect complex de e-learning destinat antreprenorilor dornici să înțeleagă tot mecanismul aflat dincolo de idee și produs: unde întâlnești investitorii potriviți, cum duci o rundă de investiții la bun sfârșit sau care sunt greșelile din care a învățat în 15 ani de antreprenoriat, cum a reușit să vândă cu peste 500 de milioane de dolari platforma LiveRail către Facebook și multe altele.

Pe lângă peste 20 de ore de conținut video de curs grupate în peste 80 de lecții video, în 5 module vei găsi în curs multe alte resurse importante și valoroase: zeci de documente si template-uri editabile, exerciții și teste, și chiar sesiuni lunare de întrebări și răspunsuri, live cu Sergiu Biriș.

Sergiu Biriș a devenit cunoscut când avea doar 24 de ani, în 2007 când Trilulilu a fost evaluat la peste 2.5 milioane de euro.

A lansat apoi LiveRail, cel mai important proiect care i-a adus venituri consistente fiind co-fondator alături de Andrei DuncaFacebook a cumpărat produsul pentru peste 500 milioane de dolari. A urmat Zonga, în parteneriat cu Vodafone și acum Eventmix, platforma unde s-a reunit cu co-fondatorul LiveRail pentru o nouă provocare.

Cursul este disponibil pe site-ul StartupDeSucces.ro – mai multe pe acest subiect vei afla luni seara de la ora 19:00, la Radio Guerrilla: Dragos Stanca va discuta live cu Sergiu Biris despre curs și necesitatea educației antreprenoriale în România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related