[REC si la podcast] Sergiu Biris (Neascultatorii): Conteaza foarte mult pentru ascultatori sa ai o poveste buna, din care sa invete ceva

[REC si la podcast] Sergiu Biris (Neascultatorii): Conteaza foarte mult pentru ascultatori sa ai o poveste buna, din care sa invete ceva

Sergiu Biris face podcastul Neascultatorii pentru ca vrea sa ofere insight-uri reale antreprenorilor, nu doar “PR talk”. Sergiu este el insusi antreprenor, angel investor si advisor pentru startup-uri, asa ca i-a fost usor sa abordeze tema si invitatii. Crede ca e foarte important sa spui o poveste buna, din care ascultatorii sa ramana cu lectii pe care le pot aplica. 

La fel ca alte gazde de podcast, Sergiu spune ca invata el insusi multe de la invitati si ca una dintre provocarile principale este sa mentii ritmul de publicare, in conditiile in care proiectul este doar un hobby. Are in vedere si monetizarea, dar este inca relativ la inceput si trateaza prodcastul ca un proiect de suflet.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related