2021 debutează cu diversitate prin 5 povești despre începuturi, sfărșituri și retrospective profesionale, pe scena virtuală a FUN Bucharest

2021 debutează cu diversitate prin 5 povești despre începuturi, sfărșituri și retrospective profesionale, pe scena virtuală a FUN Bucharest

Oana Rotariu – analist de business și supraviețuitor Colectiv; Avi Cicirean – fondator Brand Minds Europe; Dragoș Stanca – fondator  Upgrade 100, co-owner Thinkdigital și președinte BRAT, Veronica Soare - storyteller și fondator al KaleidoLove și Cristi Danileț – judecător, specializat în materie penală sunt invitații celei de-a VIII-a ediții a Fuckup Nights Bucharest.

Poveștile lor de carieră pot fi urmărite joi, 28 ianuarie 2021, începând cu ora 19:00, online, pe ZOOM. Biletele la eveniment sunt disponibile online.

Fuckup Nights aduce o perspectivă constructivă asupra nereușitelor profesionale, încurajând învățarea din situatiile dificile, facilitând astfel creativitatea.

 

,,Tocmai s-a încheiat un an extrem de provocator. A trebuit să ne reconfigurăm traseul, să ne schimbăm optica asupra lucrurilor, să evaluăm ce nu mai funcționează și cum putem să facem mai mult cu mai puțin. Și tocmai despre acest tip de reconfigurări sunt poveștile pe care le aflăm la acest tip de eveniment. Sunt nerăbdătoare să ascult lecțiile profesionale de la cei cinci fantastici care vor sparge gheața evenimentelor Fuckup Nights Bucharest 2021. Lecții pe care nu le găsim în manuale, lecții care ne surprind atunci când alegem să nu stăm deoparte și să riscăm să ne autoprovocăm”, spune Diana Iosu, organizator Fuckup Nights Bucharest.

 

Moderatoare va fi jurnalista de radio și televiziune Julia Nagy.

Să discuți despre eșec nu dă bine, dar cred că face bine. Așa că, pentru prima ediție FUN din 2021, am pregătit o ofertă specială, doi în unu - ca șamponul cu balsam: voi vorbi despre două eșecuri succesive și oarecum similare, într-un singur proiect: o lecție de business și de viață pe care-aș fi vrut să o fi știut acum 10 ani”, afirmă antreprenorul Dragoș Stanca, co-owner al rețelei și agenției Thinkdigital, fondator al platformei Upgrade 100 (fost iCEE.fest) și președinte BRAT.

 

“Finding your destiny” va fi tema prezentarii lui Avi Cicirean, fondatorul Brand Minds, unul dintre cele mai mari evenimente de business din Europa.

“Doresc să împărtășesc cu voi greșelile pe care le-am făcut și învățămintele pe care le-am tras”, afirmă acesta.

 

Veronica Soare, storyteller și fondator al atelierelor de caleidoscoape KaleidoLove, afirmă că:

Orice fuck-up e o lecție deghizată. Tu alegi cum o privești și ce înveți din ea”.

 

Judecătorul Cristi Dănileț a aflat “pe proprie răspundere” importanța diplomației:

O afirmație despre corupția judiciară mi-a adus o cercetare disciplinară, iar o afirmație despre zoofilie mi-a atras zeci de articole și comentarii negative în social media. În timp, am învățat să îmi reprim pornirea de a fi ironic sau sarcastic. Uneori chiar îmi iese”.

 

Oana Rotariu, agile business analyst & scrum master, ne va învăța cum să fim cea mai bună versiune a noastră:

"Pentru a reuși în viață și a-ți descoperi adevăratul sine, acel lucru care te motivează și care te va conduce pe culmile succesului, trebuie mai întâi să te simți deconectat de corp, suflet și minte, de ceea ce ți-ai dorit cel mai mult. Pe scurt, trebuie să cazi pentru a te putea ridica și a-ți atinge adevăratul potențial”.

 

Fuckup Nights Bucharest, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală care ia amploare cu rapiditate promovează, prin puterea exemplului, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale.

Evenimentele au loc în 320 de orașe din 90 de țări din întreaga lume. La fiecare ediție sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes precum business, cultură, divertisment, sport care își spun pe scurt poveștile din carieră într-o manieră informală.

Parteneri ai evenimentului sunt: FAN Courier, More Networking, Complice, Fonduri Structurale, Bizilve, Learning Network, Psychologies, Kooperativa Fru Fru, IQads, SMARK și Sandler Training.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related