ASER | SESIUNE - challenge accepted

ASER | SESIUNE - challenge accepted

ASER dă start campaniei “10 pentru Sesiune”, prin intermediul căreia vei avea parte de cele mai cool experiențe ce te vor ajuta să devii cât mai motivat pentru examene. În perioada 25 ianuarie - 12 februarie, asociația ți-a pregătit numeroase surprize prin care vei pătrunde într-o lume a jocurilor video în care doar tu ești câștigătorul.

Pentru că de-a lungul anilor a fost mereu alături de tine, ASER vrea să îți aducă și anul acesta surprize special pregătite pentru tine. Următoarea provocare te așteaptă: la fel ca și Mario, vei avea oportunitatea de a cuceri universul jocurilor și de a colecta cele mai bune note, devenind astfel învingătorul sesiunii. Mai mult, întrucât ai nevoie și de câteva momente de relaxare după lungile ore de învățat, ASER ți-a pregătit o serie de stickere cu rime amuzante pentru a-ți face perioada examenelor mai ușoară.

Campania “10 pentru Sesiune” te va surprinde și cu numeroase concursuri realizate împreună cu Mazars, EY, Molson Coors, BAT, P&G și Microsoft. Vei avea șansa să câștigi premii fun ce te vor motiva sa muncești din greu și să obții rezultatele pe care ți le dorești, dar și să te distrezi de minune după ce se va încheia perioada examenelor.

Ce zici, accepți provocarea? 

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related