Liderii dedicați copiilor primesc recunoștință la Gala Lideri pentru Liderași - 2021 

Liderii dedicați copiilor primesc recunoștință la Gala Lideri pentru Liderași - 2021 

Într-un an provocator în care toți am fost nevoiți să ne schimbăm viață, să facem față unor probleme la care nimeni nu se gândea până în 2020, o mare parte dintre liderii care activează în beneficiul copiilor s-au reinventat, și-au activat curajul și puterile interioare pentru a dărui susținere și ajutor copiilor, părinților și profesorilor. La Gala Lideri pentru Liderasi – 2021, powered by Itsy Bitsy ne amintim de proiectele sociale desfășurate anul trecut și aducem recunoștință și aprecierea noastră Liderilor pentru Liderasi.

Ajunsă anul acesta la a șasea ediție, Gala Lideri pentru Liderasi se va desfășura pe 11 februarie 2021 în sistem hibrid: va fi transmisă live de pe scenă Le Château – Castelul din inima Bucureștiului în direct pe Facebook Itsy Bitsy și itsybitsy.ro.

Procesul de selecție și nominalizare  a presupus o etapă inițială în care membrii echipei Itsy Bitsy și colaboratori permanenți au nominalizat 48 de lideri activi în 2020. Lista de nominalizați a fost apoi documentată de echipa de jurnalișți Itsy Bitsy, analizată și supusă la vot, iar alegerea liderilor finaliști s-a făcut ținând cont de următoarele criterii: proiectul dezvoltat de lider să implice copiii - direct sau indirect, să acopere o nevoie reală din societate, să aibă impact cantitativ și calitativ la publicul vizat.

Astfel, la Gala Lideri pentru Liderasi - 2021 vor primi recunoaștere și apreciere la scenă deschisă 18 lideri finalișți, la următoarele categorii:

Liderii anului 2020 în stare de bine sunt cei care au acordat o atenție deosebită nevoii copiilor, părinților și profesorilor de îngrijire a stării emoționale: Simona Baciu cu proiectul “Profesorul din ține”, Felicia Filip - director general al Operei Comice pentru Copii și Diana Vasile, cea care coordonează, de 10 ani, activitatea Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei.

Liderii anului 2020 în implicare socială sunt cei care au dat dovadă de curaj și inițiativa, implicându-se activ în proiecte sociale cu impact semnificativ asupra calității vieții copiilor din România: Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu – Asociația Dăruiește Viață, Ioana Grindean – Organizația ReadyNation România, Melania Medeleanu și Luciana Zaharia – Asociația ZI de BINE, Mihaela Nabar – Fundația World Vision România.

Liderii anului 2020 în educație pentru copii sunt cei implicați în proiecte de educație menite să vină în sprijinul copiilor, căci trecerea de la școala făță în făță la școala online a reprezentat și reprezintă în continuare o provocare pentru toți cei implicați, dar mai ales pentru copii: Victoria Dumitru – Școală din Valiza, Mădălina Ion – EDU BOX, Andra Munteanu – NARADA.

Liderii anului 2020 în educație pentru profesori sunt cei care au venit în ajutorul profesorilor care au fost nevoiți să se adapteze rapid la schimbările din educație: Dragoș Anastasiu – SuperTeach, Cătălin Dinu – Școală pe net și Andreea Nistor – Asociația pentru Valori în Educație.

Liderii anului 2020 în sănătate pentru copii și-au dedicat timpul și energia desfășurând proiecte menite să ofere condiții mai bune de tratament și îngrijire pentru copiii din România: Ana Raluca Chișu – Asociația KinetoBebe , Alexandru Cucu – Asociația AMAis, Anca Dumitrescu – Autism Voice.

În această ediție a Galei Lideri pentru Liderasi, mai există o categorie specială: Liderul anului 2020 în social media. Procesul de selecție și desemnare a acestui lider este diferit. Titlul și trofeul sunt acordate în urmă propunerilor făcute de influenceri și bloggeri de parenting și educație și vizează liderii care au avut în anul trecut proiecte semnificatine în mediul on-line.

Lista de nominalizați la categoria Liderul anului 2020 în social media cuprinde  22 de lideri: Atena Boca, Ela Crăciun, Urania Cremene, Sofia Frunză, Alina Elena Golaes, Elena Gorun, Alina Greavu (Aluzivă), Miruna Ioani, Antoaneta Luchian și Ana-Maria Rusu, Gabriela Maalouf, Ioana Macoveiciuc, Ioana Marinescu, Ana Nicolescu, Tily Niculae, Daniel Osmanovici, Cristina Oțel, Mirona Păun, Lucia Radu, Liviana Tane, Carmina Trambitas Vakulovski și Diana Vijulie. Liderul anului 2020 în social media va fi desemnat pe baza voturilor înregistrate pe itsybitsy.ro începând de acum și până la dată de 4 februarie 2021

În seara zilei de 11 februarie, începând cu ora 17:00, vor fi dezvăluiți liderii care vor primi trofeele Itsy Bitsy: câte unul pentru fiecare categorie de mai sus. Gala va fi transmisă live către publicul larg, în sistem gratuit, pe itsybitsy.ro și Facebook Itsy Bitsy și va include și momente surpriză pe care liderașii le-au pregătit pentru liderii dedicați lor. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related