Veranda Mall sărbătorește Valentine’s Day și Dragobetele cu o mulțime de premii pentru cupluri

Veranda Mall sărbătorește Valentine’s Day și Dragobetele cu o mulțime de premii pentru cupluri

În perioada 14 - 24 februarie, Veranda Mall păstrează viu spiritul lunii îndrăgostiților! Mallul organizează activități și concursuri tematice speciale, adaptate contextului actual, și va oferi premii de care cuplurile se pot bucura împreună.

Printre cele mai interesante activități la care cuplurile se pot înscrie gratuit se numără instalarea unui panou cu lăcățele, inspirat de cel mai faimos pod din Paris, unde îndrăgostiții își pot agăța declarații exact ca în cel mai romantic oraș al lumii.

Vizitatorii se mai pot bucura de locuri speciale pentru pozele perfecte pentru Instagram, cu inimi supradimensionate și baloane plutitoare, numai bune pentru cei care doresc o nouă poză de pus pe rețelele sociale. 

Cei mai norocoși îndrăgostiți pot câștiga premii ce includ abonamente la World Class, intrări gratuite la patinoar, produse de fashion, hobby și îngrijire personală de la branduri precum Gerovital, Benvenuti, Fujifilm, Nala, CCC și Diverta, cât și cine romantice la Lovin’ Wine Bar & Bistro, preparate de celebrul chef Radu Dumitrescu.

Iată întregul program de concursuri și activități pregătit de Veranda Mall pentru a sărbători Valentine’s Day și tradiționalul Dragobete:

 

O bucățică din podul îndrăgostiților din Paris vine în cartierul Obor

În perioada 14 - 24 februarie nu trebuie să călătorești până la Paris ca să participi la una dintre cele mai romantice tradiții, pentru că Veranda Mall aduce în cartierul Obor o bucățică din faimosul pod pe care cuplurile își agață lăcățele în semn de simbol al iubirii lor.

Pe lângă gestul deosebit de romantic, completând o declarație de dragoste poți intra în tragerea la sorți pentru unul din cele două abonamente la World Class.   

 

Dragostea trece și prin stomac: Câștigați o cină romantică preparată de către Chef Radu Dumitrescu

Pentru că dragostea trece întotdeauna și prin stomac, un Valentine’s Day sărbătorit cum se cuvine trebuie să includă și o cină romantică, într-un decor cu totul special. Așa că Veranda Mall și Chef Radu Dumitrescu își unesc forțele și pun la bătaie un premiu deosebit de Ziua Îndrăgostiților: câte o cină romantică pentru două cupluri foarte norocoase la Lovin’ Wine Bar & Bistro.

Urmăriți paginile de Instagram Veranda Mall și Radu Dumitrescu și înscrieți-vă în concurs răspunzând la întrebarea Ce înseamnă iubirea pentru voi?

 

Primele 25 de cupluri au intrare gratuită la Patinoarul Veranda

Chiar de Valentine’s Day și Dragobete, primele 25 de cupluri care vor intra la Patinoarul Veranda Mall în intervalul orar 14:00 - 20:00 vor avea intrare și patine gratuite, cât și un voucher cadou din partea Dodo Pizza Veranda Mall. Astfel, după runda de patinaj, îndrăgostiții se vor putea răsfăța în stilul dulce italian cu o pizza mare, din partea casei.

 

Provocările zilnice pe pagina de Facebook Veranda Mall se lasă zeci de premii

În perioada 14 - 24 februarie fiți cu ochii pe pagina de Facebook Veranda Mall. În fiecare zi Mallul va lansa provocări noi, iar cele mai norocoase cupluri pot câștiga astfel unul dintre cele 11 premii zilnice puse la bătaie!

Îndrăgostiții care vor accepta provocările vor putea câștiga premii speciale de la Gerovital, Fujifilm, Benvenuti, Nala, CCC și Diverta.

 

E vremea pentru o nouă poză de Instagram plină de inimioare

Dacă vă doriți o nouă poză de cuplu pe un fundal romantic, nu ratați Instagram Corner-ul în formă de inimioară, special amenajat la parterul centrului comercial. 

Sărbătoriți Zilele Iubirii cu Veranda Mall și urmăriți pe site toate evenimentele și ideile de activități pe care le pregătesc.

Mall-ul vă așteaptă cu un program de activități și concursuri Valentine’s Day în siguranță!

Campania Veranda Mall dedicată zilelor iubirii este realizată în colaborare cu agențiile Vertify și Kooperativa 2.0.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related