Articole care fac referire la Kooperativa

Kooperativa 2.0

Kooperativa 2.0 este o agenție de Social Media, PR și Marketing Digital înființată în 2012 de antreprenori cu experiență de peste 10 ani în online. Cu o echipă de peste 35 de angajați, Kooperativa 2.0 este în prezent o agenție full-service capabilă să ofere cu resurse proprii toate nevoile de comunicare și promovare pentru branduri locale și internaționale.

Expertiza agenției include administrarea conturilor de social media, promovare prin reclame PPC (Pay-per-Click), consultanță și strategii de comunicare și relații publice, media relations și media buying, organizare de evenimente, campanii de influencer marketing, creare de conținut (comunicate, articole, newsletter), optimizare SEO, servicii UX/UI Design, mentenanță site-uri, design grafic, sesiuni foto, creație video, branding, dar și workshopuri și cursuri de social media pentru companii.

De-a lungul anilor, Kooperativa 2.0 a fost desemnată drept cea mai vizibilă Agenție Digitală în online în 2016 potrivit Zelist Industries și pe locul 3 în „Top 10 agenții care au lucrat cu bloggerii”, conform Digital Report 2017 realizat de Revista Biz.

mai mult »

AdSubmission
Trimite-ne noile creatii Kooperativa