Premierul israelian face orice pentru a convinge oamenii să se vaccineze. Chiar și o reclamă

Premierul israelian face orice pentru a convinge oamenii să se vaccineze. Chiar și o reclamă

Toujours Bibi! De când îl cunosc pe Bibi Netanyahu, este fie pe punctul de a fi ales, fie demis, fie suspendat, fie face față unei noii acuzații de corupție, fie are o discuție crucială cu președintele SUA, fie începe o nouă aventură politică.

Ce vreau să spun: e clar, cu siguranță nu se teme să se expună, pentru poporul israelian. Nu sunt un fan al politicienilor corupți și nici al liderilor populiști, dar pot constata un leadership eficient, cel puțin în ceea ce privește actuala criză sanitară.

Israelul are, în acest moment, una dintre cele mai mari rate de vaccinare pe cap de locuitor, fiind printre primele țări care au lansat campania generală de vaccinare. Israelul a fost, de asemenea, printre primele țări care au cumpărat vaccinul Pfizer. Există un prag natural de vaccinare, impus de disponibilitatea oamenilor de a li se administra vaccinul, pe care Israel îl întâlnește în prezent.

În căutarea rezultatelor, Netanyahu a ajuns să le ceară oamenilor de pe Facebook și Twitter să trimită numerele de telefon ale persoanelor care nu au făcut încă vaccinul, astfel încât să-i poată suna și convinge. Facebook i-a blocat chiar contul prim-ministrului israelian, pentru că a încălcat politica de confidențialitate.

Pentru a crește numărul persoanelor dispuse să se vaccineze, Israel a început și un război împotriva dezinformării. La începutul lunii februarie, la cererea guvernului, Facebook a șters postări și reclame care răspândeau știri false despre vaccinul anti-Covid. Primul pas în promovarea vaccinării în masă a fost combaterea dezinformării, în timp ce al doilea a constat în promovarea vaccinului, așa cum putem vedea și în spotul de mai jos.

Nu mulți lideri mondiali apar în reclame pentru că au un statut de apărat, dar Netanyahu face ceea ce consideră necesar (probabil un atribut cu care va rămâne în istorie), pentru ca oamenii să poată “reveni la viața pe care o cunosc și o iubesc”, suficient de complicată așa cum este, dar fără Covid!

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related