Uber, Facebook, Google, Twitter, Skype, Shazam, The New York Times, El Pais: 25 de speakeri de top au confirmat deja prezenta la ICEEfest 2015

Uber, Facebook, Google, Twitter, Skype, Shazam, The New York Times, El Pais: 25 de speakeri de top au confirmat deja prezenta la ICEEfest 2015

Organizatorii ICEEfestInteractive Central and Eastern Europe Festival – evenimentul care aduce marile companii globale din industria Internetului la Bucuresti au anuntat astazi primele nume care vor participa la editia de anul acesta.

Peste 70 de speakeri si cel putin 2.500 de participanti in public din 20 de tari sunt asteptati pentru cele 2 zile de festival, in 11 si 12 iunie, la “Grand Cinema & More”, in Baneasa Shopping City.

Companii globale majore (Uber, Facebook, Google, Twitter, Shazam), playeri cheie din media (The New York Times, El Pais, AS, Kurier), unele dintre cele mai premiate agentii de creatie dar si de performance marketing din Europa si SUA au confirmat deja prezenta.

Asteptam in scurt timp numele speakerilor de la inca cel putin 30 de companii importante din domeniile care ne intereseaza: media, marketing, e-commerce, adtech, aplicatii. Pe scurt, ICEEfest va continua sa creasca si cred in continuare ca Bucurestiul are pozitia strategica necesara pentru a deveni un centru regional major al industriei Internetului”, spune Dragos Stanca, fondator si director al festivalului.   

Pe langa prezentari inspirationale si workshopuri aplicate pe diverse specializari, ICEEfest va cuprinde anul acesta si doua evenimente-satelit distincte, in fiecare seara: “Viral Music Night”, in 11 iunie si “Viral Movie Night”, in 12 iunie.

De asemenea, in cadrul festivalului va continua competitia dedicata start-up-urilor , “200 Seconds of Fame”, precum si editia locala a celor mai respectate premii internationale ale industriei, “IAB MIXX.

Festivalul va fi animat, pe toata durata sa, de actorul si comediantul britanic Jeff Leach, care va asigura o atmosfera relaxata.

ICEEfest este organizat de Think Digital Group cu sustinerea IAB Europe iar bilete la pret redus mai sunt disponibile pentru doar cateva zile (pana pe 31 martie), pe site-ul oficial www.ICEEfest.com.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related