#Podcast: Chanel No. 5, o poveste de 100 de ani

#Podcast: Chanel No. 5, o poveste de 100 de ani

Există o legendă conform căreia undeva în lume, în fiecare minut din zi, în fiecare zi din săptămână, o sticluță de parfum Chanel No. 5 este cumpărată.

Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la apariția Chanel No. 5, parfumul al cărui nume a devenit cel mai cunoscut în rândul parfumierilor din întreaga lume.

A trecut un secol de când celebra Coco Chanel și-a imaginat un parfum care să reprezinte femeia, dar nu întruchiparea feminității așa cum era văzută la acel moment din timp ci o aromă care să revoluționeze lumea parfumeriei, potrivită pentru o femeie revoluționară la rândul ei, modernă, dinamică și activă, conceptul reliefând același ton în care și-a gândit și designul hainelor cu care a inovat lumea modei. 

Cu un episod nou în fiecare săptămână, podcast-urile Zile și Nopți sunt disponibile pe următoarele platforme: Zile și Nopți, Youtube, Soundclound, Spotify, Google Podcast.

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online.

În print, revista Zile și Nopți apare lunar în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și bilunar la Sibiu și Oradea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related