Podcast Zile și Nopți: GRĂTARUL perfect

Podcast Zile și Nopți: GRĂTARUL perfect

Zile și Nopți îți propune un nou episod din seria podcasturilor pop culture. Avem un podcast nou, despre “GRĂTARE”, acest sport național ridicat la nivel de artă.

Chiar dacă tu crezi că știi totul despre cum se pregătește un grătar, noi îți propunem să ai răbdare și să asculți până la final podcastul - și apoi întradevăr vei știi totul despre ce trebuie să faci pentru ca grătarul tău să iasă perfect.

Grătarul este motiv de socializare, pentru că nu te apuci să faci grătarul doar pentru tine, ci doar atunci când ai strâns în jurul tău mai mulți oameni, unii care eventual pot prelua și anumite sarcini: unul taie lemnele, unul pregătește carnea, iar altul are grijă ca totul să se prăjească cum trebuie.

De aceea, totul are un aer de competiție sportivă - există o echipă care muncește și „spectatorii” care aplaudă și îi încurajează de pe margine, bucurânduse la final împreună de rezultate.

La o primă vedere poate să pară extrem de simplu să faci un grătar, dar lucrurile nu stau în totalitate așa. Fiecare grătăragiu are secretele lui și există enorm de multe feluri în care poți să faci un grătar, nu degeaba este cel mai vechi și popular fel de mâncare din lume.

La fel, există nenumărate feluri în care poți să prepari carnea înainte de a o pune pe grătar. Ba chiar poți să faci un grătar vegan doar cu legume și fructe.

De aceea, grătarul poate fi și ceva simplu de făcut, atunci când se urmărește rapiditatea și eficiența, dar și ceva complex și care ține de domeniul artei culinare, atunci când vrei să surprinzi.

Atenție! Următorul podcast conține idei folositoare pentru toți cei care iubesc grătarul sau plănuiesc unul. Audiție plăcută și bucură-te de un grătar perfect!

Podcastul este disponibil pe SoundcloundSpotify, Google PodcastApple PodcastZile și Nopți sau Youtube. 

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online.

În print, revista Zile și Nopți apare lunar în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și bilunar la Sibiu și Oradea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related