Două noi episoade în podcast-ul Ascultă-ți Vacanța, produs de Zile și Nopți

Două noi episoade în podcast-ul Ascultă-ți Vacanța, produs de Zile și Nopți

Ne-am propus să redescoperim România în ritm domol și să-ți demonstrăm că și țara noastră merită luată în calcul atunci când îți planifici vacanța din acest an.

Avem 2 episoade în premieră cu 4 destinații speciale: Ținutul Zimbrului, Țara Hațegului – Retezat, Colinele Transilvaniei și Eco Maramureș.

Călătoria pe meleagurile nemțene înseamnă amintiri cu haz din copilăria lui Creangă, păduri seculare, întâlnirea cu zimbri în libertate, mănăstiri faimoase și schituri pierdute în munte, sate monastice și monumente istorice medievale. De ani buni, Ținutul Zimbrului este singura destinație de turism sustenabil din România, din cele 100 selectate la nivel mondial.

Curiozitatea e sentimentul care te ghidează cel mai bine în destinația de ecoturism Țara Hațegului - Retezat, în timp ce-ți bucură privirea cu pajiști pline de flori și fluturi jucăuși. Iar pentru că locul e plin de istorie, aici te vei simți ca un adevărat explorator în aflarea timpului străvechi ale cărui mărturii le găsim astăzi la Ulpia Traiana Sarmizegetusa, între ruinele din perioada daco-romană, în micile cetăţi şi turnuri medievale, ca la Cetatea Colț și Cetatea Răchitova, în biserici vechi, precum Densuș sau Sântămaria-Orlea, ori în casele şi micile castele în care și-au dus traiul familiile de viţă nobilă.

Îndrăgită de prinți contemporani și preferată de oaspeți de pretutindeni, destinația de ecoturism Colinele Transilvaniei ajunge și la tine, ca să-ți strecoare-n suflet farmecul aparte al ultimului peisaj cu adevărat medieval din Europa.

Farmecul natural al destinației Eco Maramureș te va purta pe traseele de drumeție ușoară și de bicicletă prin peisajul rural croit parcă pentru mișcare în aer liber și mindfulness

Destinațiile de vacanță prezentate în podcasturile Ascultă-ți Vacanța au fost prezentate și într-un supliment special, distribuit împreună cu revista Zile și Nopți, ediția de aprilie.

Podcast-urile Zile și Nopți sunt disponibile pe următoarele platforme: Zile și Nopți, Youtube, Soundclound,   Spotify, Google Podcast, Apple Podcast

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online.

În print, revista Zile și Nopți apare lunar în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și bilunar la Sibiu și Oradea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related