A apărut noul număr Zile și Nopți, ediția de martie

A apărut noul număr Zile și Nopți, ediția de martie

Ești pregătit să încerci noi experiente pop culture? Zile și Nopți, ediția de martie, a ieșit de la tipar.

Ți-am pregătit subiecte exclusive din muzică, film, artă și food & drink, doar că de această dată, aproape întreaga revistă este dediată femeilor. Haideți să descoperim împreună experiențele propuse în luna martie.

 

Într-un interviu realizat de Ioan Big, publisher Zile și Nopți, Raluca Vasile singurul parfumier român certificat internațional în parfumerie naturală, ne introduce în lumea parfumeriei, o lume pe care o apreciem olfactiv în viața de zi cu zi.
Și dacă tot vorbim de simțuri, Delia Mitrache, redactor Zile și Nopți ne aduce aminte că celebrul parfum Chanel No. 5 are o poveste de nu mai puțin de 100 de ani!

Mirela Oprișor și Anca Dumitra, două talentate actrițe românce , cunoscute publicului larg ca “Aspirina” și “Gianina” din serialul “Las Fierbienți”, au stat de vorbă cu Gruia Dragomir, redactor Zile și Nopți, și ne povestesc viața de actor dincolo de celebrul serial de la ProTV.

Raluca Vasile, Coco Chanel, Mirela Oprișor, Anca Dumitra

 

INTERVIURI EXCLUSIVE

Tot în ediția de martie, vă prezentăm 3 interviuri în exclusivitate pentru Zile și Nopți.

Ioan Big a stat de vorbă cu regizorul danez, Thomas Vinterberg, despre cel mai noul film lansat și în cinematografele din România, “Another Round” / “Încă un rând”.

Milla Jovovich este “Călăuză în lumea Monster Hunter”, într-un interviu exclusiv pentru România, iar reputata producătoare de film Ada Solomon ne întărește convingerea că “noi nu suntem esențiali, în orice caz nu pentru autorități”, într-un alt interviu exclusiv pentru Zile și Nopți.

Thomas Vinterberg, Milla Jovovich, Ada Solomon

 

MUZICĂ

La capitolul Muzică, Alex Mușat, contributor Zile și Nopți, ne vorbește despre Joni Mitchell și aniversarea a 50 de ani de la apariția albumului “Blue”, un album care rămâne la loc de cinste, reprezentând o adevărată lecție în compoziție și introspecție.

Ioan Big, la rubrica “Dialoguri fără note” ne prezintă un interviu exclusiv cu Sophie Barker, una dintre cele mai proeminente artiste ale scenei Indie britanice, iar Berti Barbera vă invită să descoperiți “Artemis”, un supergrup feminin care adună câteva dintre cele mai strălucitoare personalități ale scenei contemporane, cu o vizune colectivă, într-o conversație însuflețită, sofisticată și puternică.

Sophie Barker, Joni Mitchell

 

ARTĂ

Schimbăm foaia și la capitolul Artă avem un interviu exclusiv cu Anna Ungureanu, dirijor principal al Corului Madrigal, dar și director artistic al programului de integrare prin muzică Cantus Mundi. Tot la Artă vorbim despre “Florenţa renaşte(rii) prin viziunea lui Dante”, despre “banda desenată la feminin” și despre “5 artiste urbane care fac mai frumoase orașele din România”.

 

FILM

La capitolul film, Sivia Trașcă, redactor Zile și Nopți, ne spune că “Estetica cinematografiei nu ține cont de gen”, iar Gruia Dragomir ne prezintă “3 seriale feministe”.

Ștefan Iancu, actor și contributor Zile și Nopți scrie despre serialul fenomen “Succesion”, iar Monica Felea ne invită la Berlinale 2021, o ediție exclusiv online care este dedicată în întregime industriei cinematografice.

 

FOOD & DRINK

Raluca Feher, jurnalist și cunoscut publicitar, se visează “Chef Feher”.
Păcat însă că nu este pasionată de bucătărie ci doar de mâncare. :)

De la Mădălina Santa, chef si owner restaurant Szikra aflăm că “Bucătăria, făcută ca la carte, nu e o meserie ușoară”, Horia Ghibuțiu, jurnalist și redactor Zile și Nopți ne vorbește despre “mâncarea hot de pe tiktok”, iar Ioan Big a stat de vorbă cu ambasadoarea vinurilor noastre pe mapamond, Diana Pavelescu, care ne povestește despre subiectivitatea degustării de vinuri.

Raluca Feher, Mădălina Santa, Diana Pavelescu

 

CELE MAI DE SUCCES FEMEI DIN ROMANIA

În ediția din luna martie vă prezentăm și rezultatele sondajului de opinie, “Cele mai de succes femei din România!” Vom afla care sunt cele mai de succes femei din România, un top 10 care a fost realizat în urma voturilor voastre. Suplimentul Zile și Nopți, “Cele mai de succes femei din România” se regăsește în paginile revistei de martie și vă este oferit de Avon. Topul este disponibil și online pe www.top10.zilesinopti.ro

Toate revistele Zile și Nopți sunt disponibile și în format digital.

Cu un episod nou în fiecare săptămână, podcasturile Zile și Nopți sunt disponibile pe următoarele platforme: Zile și Nopți, YoutubeSoundclound, SpotifyGoogle Podcast.

Zile și Nopți este o platformă de experiențe pop culture, cu apariții în print și online.

În print, revista Zile și Nopți apare lunar în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și bilunar la Sibiu și Oradea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related