Podcast Zile și Nopți: Totul despre înghețată

Podcast Zile și Nopți: Totul despre înghețată

Zile și Nopți îți propune un nou episod din seria podcasturilor pop culture. Astăzi avem un podcast special, despre “Înghețată”, această plăcere nevinovată căreia cu greu în rezistăm, mai ales în zilele toride de vară.

Există lucruri care par a fi printre noi din aceeași perioadă cu „a fost odată ca niciodată”. Cafeaua, zahărul, berea, pâinea sau ceaiul sunt produse fără de care pare că nu am putea trăi și cu care ne-am obișnuit. Sunt zile în care aceste lucruri luate în parte reprezintă un element salutar. Printre ele se încadrează perfect și înghețata.

În podcastul Zile și Nopți facem un mic istoric al înghețatei, descoperim sortimentele de înghețată din jurul lumii și vă prezentăm câteva idei de cocktail-uri pe bază de înghețată.

Un capitol al podcast-ului este dedicat vedetelor și aflăm care este înghețata lor preferată. Atunci când vezi pe cineva faimos că se bucură de gustul unui preparat te face și pe tine să fii parte din acest experiment. După ce intri și tu în savoarea celebrității după consumarea vreunui produs tot ceea ce-ți mai lipsește este covorul roșu și speech-ul pentru ridicarea premiului Oscar.

În ceea ce privește înghețata, vedetele se întrec în a se lăuda cu sortimentul preferat.

Ascultă podcastul Zile și Nopți și bucură-te de înghețata ta preferată.

Podcastul “Totul despre înghețată” se poate asculta pe: SoundcloundSpotify, Google PodcastApple PodcastZile și Nopți sau Youtube.

Revista Zile și Nopți ediția de iunie conține 3 suplimente: Înghețată, Grătate și ialocFest.ro

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online.

În print, revista Zile și Nopți apare lunar în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și bilunar la Sibiu și Oradea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related