Vodafone Romania infiinteaza Fundatia Vodafone Romania pentru a derula activitatea de caritate a companiei

Vodafone Romania are placerea sa anunte infiintarea legala a Fundatiei Vodafone Romania, ca organizatie romaneasca non-guvernamentala, cu statut caritabil. Fundatia Vodafone Romania este o organizatie non-profit, a carei activitate este distincta de operatiunile comerciale ale companiei Vodafone Romania.

"Misiunea Fundatiei Vodafone Romania este de a imbunatati conditiile de viata ale oamenilor care au nevoie de ajutor - in special copii si batrani dezavantajati - prin programe care vin in sprijinul comunitatilor locale. Activitatea Fundatiei este finantata prin donatii anuale ale angajatilor Vodafone Romania, a caror valoare este dublata de companie, la care se adauga donatii anuale din partea Fundatiei Vodafone Group. Pana la sfarsitul acestui an, Fundatia Vodafone Romania estimeaza ca va investi in folosul comunitatii peste 700.000 de Euro", a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.
Fundatia Vodafone va selecta si va finanta proiecte desfasurate de catre organizatii non-guvernamentale romanesti, avand ca beneficiari directi persoanele bolnave sau dezavantajate social.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related