Ingenius | Noua ta experiență digitală

Ingenius | Noua ta experiență digitală

Anul acesta, ASER revine cu cea de-a opta ediție a proiectului Ingenius, în mediul online! În perioada 14-30 aprilie, fă primii tăi pași în lumea Digital Marketingului și învață cum să construiești de la zero o campanie de promovare online.

Enter into Marketing reality: Timp de două săptămâni,  vei lua parte la prezentări ținute de specialiști în Content Marketing, Social Media, Search Engine Marketing și multe altele. Astfel, Ingenius îți oferă șansa de a învață într-un mod practic și de actualitate domeniul Marketingului Digital, proiectul fiind o rampă de lansare pentru o viitoare carieră în această arie.

Let your creativity pop: Răspunzând atât necesității studenților de a acumula informații, dar și de pune în practică, Ingenius este locul unde tot ce este învățat, va fi și aplicat prin intermediul pitch-ului. Pitch-ul este ocazia perfectă în care poți pune în aplicare noile skill-uri pe care l-ai dobândit în zilele de proiect.

Scan the Marketing experience: Proiectul îți oferă o experiență completă: de la prezentări ținute de oameni din agenții cunoscute până la o zi de lucru în cadrul unei corporații. Astfel, Ingenius îți dă șansa de a vedea cum se lucrează într-o companie în timpul Open Days oferite de către partenerii noștri.

Ce mai aștepți? Înscrie-te până pe data de 10 aprilie și ia parte la cea mai autentică experiență din studenția ta, alături de Ingenius! 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related