Ingenius | Create your Reality: a New Marketing World

Ingenius | Create your Reality: a New Marketing World

ASER revine cu cea de-a X-a ediție a proiectului Ingenius, oferind studenților șansa de a explora universul Marketingului Digital. În perioada 3-12 Mai, în București, vino să îți depășești limitele propriei imaginații și să descoperi tips&tricks din sfera Marketingului Digital!

Immerse Yourself in the Digital Marketing Universe: Vei beneficia de o experiență completă, bazată pe lucru practic și networking, proiectul fiind un prim pas spre o viitoare carieră în domeniu. Etapele proiectului includ workshop-uri interactive, Open Days, programul de Buddy și o Bibliotecă Vie.

În cadrul workshop-urilor de Social Media Marketing, Influencer Marketing și Performance Marketing, traineri precum Dragoș Smeu, Monica Munteanu, Andra Negru sau Arnold Vieriu vor împărtăși secrete din spatele unei promovări de succes.

Unleash Your Creativity and Test your Marketing Abilities: Proiectul Ingenius încurajează creativitatea participanților, oferindu-le oportunitatea de a-și pune în practică abilitățile dobândite în cadrul unui Pitch. Acesta este momentul în care studenții pot aplica strategiile și tacticile de Digital Marketing și pot da frâu liber imaginației.

Meet Industry Specialists: Vei afla cum funcționează departamentul de Marketing al unei companii prin intermediul unor Open Days organizate de partenerii noștri și vei petrece momente speciale alături de propria ta echipă ingenioasă.

Mai mult, Ingenius a pregătit și o sesiune de Bibliotecă Vie, unde vei întâlni specialiști din domeniu, dar care lucrează în locuri diferite, de la freelanceri la antreprenori și oamenii care lucrează în agenții și companii. Aceștia vor vorbi despre experiența lor profesională și vei avea ocazia să le pui cât mai multe întrebări și curiozități despre Marketing.

Du-ți imaginația la următorul nivel. Înscrie-te până pe 23 Aprilie și creează alături de noi o nouă realitate digitală!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related